Alina Addams 💃🏻

Літній настрій в моєму парфумерному гардеробі

Літній настрій в моєму парфумерному гардеробі

🦋Літо для мене завжди було повʼязане з відпочинком біля моря, активним відпочинком в шумних компаніях та романтичними літніми вечорами й вибрані аромати чудово підходять для цього, як на мій смак.

🦋Важливим для літньої пори вважаю певну легкість, бо спека не завжди гарно впливає на дуже насичені та інтенсивні аромати.

🦋А мені мої безтурботні аромати ще й дарують теплі спогади та гарний настрій.

🥰Скажу відразу, на мені туалетна вода змінюється та розкривається, піраміда досить різноманітна.
Більшість ароматів на мені спочатку звучать як заявлено, а потім солодшають, але не цей...

🍋Тут навпаки на початку однозначно превалюють фрукти, я добре відчуваю, солодку цукрову диню, яку намагається трохи освіжити бергамот, але ні, на початку дуже солодко.

🌸Вже потім потроху з'являються квіти: моя улюблена півонія, гарденія та жасмин та їх не може залишити без супроводу малиновий лікер.

🍃В кінці до ансамблю додаються пачулі.

🍭Тобто аромат спочатку фруктово-солодкий, здається аж занадто, але за кілька хвилин стає чарівним квітково-фруктовим нектаром з якого поступово злітає цукор і кожна нота стає яскравим акцентом.

🌊Він для мене пахне морем, сонцем і кальяном.

💋Стійкість середня, хоча на одязі майже весь день їх відчуваю.

Про нього я вже писала раніше ⤵️

https://club.makeup.com.ua/post/18335/

😻 Які ж вони вишукані та стильні…

💃🏻Мені вони нагадують підготовку до перших побачень, жіночу квартиру в якій багато одягу та взуття, келих мартіні та гарний смак в усьому крім чоловіків.

😈Аромат ніжний у своїй грубості й складний у своїй простоті.

Ця парфумована вода просто не така як інші. Аромати для літніх вечорів з характером.

🍃В ньому свіжість трав'яниста, а не звична цитрусова чи морська, хоча серед заявлених нот бергамот і мандарин, але вони звучать не типово, інакше, наче оповиті гірким, колючим цитрусовим листям.

🪻Лаванда, орхідея та нарцис відчуваються яскраво, але не в класичному розумінні, а трохи колючі та гіркі напочатку.

Неймовірно красива деревина гарно завершує цю екстраординарну композицію.

✨Парфумована вода цікава і не проста. В мене обʼєм 100 мл, вони мають гарну стійкість, на речах цілий день. Шлейф також є, просто він не такий інтенсивний, хоча це його не псує.

🧙🏻‍♀️Трохи по різному розкривається на різних людях. Я б сказала, що цей аромат як "любовне зілля" з фільму про Гаррі Поттера: для кожного він пахне по своєму.