krislemly

Meloni | Безсульфатний шампунь

Meloni | Безсульфатний шампунь

Знайти безсульфатний шампунь, який якісно промиває волосся, не сушить шкіру голови та довжину волосся це завдання з зірочкою. Але такий засіб знайдено, про нього сьогодні і розповім.

Представлений у форматі пластикового, матового флакона з естетичним оформленням. Зайвих зображень немає. Виглядає стильно та лаконічно.

Кришечка фліп-топ, вона дуже зручна, нігті я про неї не ламаю, ніяких труднощів при відкритті шампуню не відчуваю.

Аромат: особливістю цього шампуню є його нейтральний, але дуже приємний аромат. Цей аромат не тільки надає приємних відчуттів у процесі використання, але також не є нав'язливим.

Meloni | Безсульфатний шампунь

Корисні компоненти, що входять до складу шампуню, спрямовані на сприятливий вплив на нашу шкіру голови, а також на волосся по всій довжині.

Наприклад;

  • Провітамін В5 зволожує, живить, лікує себорею, заспокоює запальні процеси та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.
  • Гідролізат кератину — білок природного походження, який є основою для волосся. Заповнює структуру волосинок, фіксує кератиновий зовнішній шар. Відновлює пошкодження, запобігає ламкості, посилює еластичність, розгладжує лусочки та захищає локони від агресивних факторів.
  • Екстракт шавлії надає протигрибковий ефект, зміцнює, знімає запалення, посилює ріст, живить, ефективно очищає від забруднень та залишків косметичних засобів.
  • Екстракт алтею швидко відновлює пошкоджені корені, знімає роздратування, усуває запальні процеси, очищає шкіру голови, зволожує, полегшує розчісування, пом'якшує та допомагає позбутися від тьмяності.
  • Екстракт зеленого чаю покращує живлення цибулин, стимулює ріст, зміцнює, делікатно позбавляє від лупи, знімає роздратування, запобігає появі сивини, додає блиск та надає антимікробний ефект.
  • Екстракт жасмину заспокоює запальні процеси, посилює ріст та зміцнює волосся, надає сяйво та м'якість.

Консистенция: середньої густини, прозорого кольору. Легко розподіляється по волоссю і дає багато піни. Змивається без особливих зусиль.

Очікування від шампуню: якісне очищення без пересушування та обтяження, приємний аромат, гарне піноутворення.

Враження від використання: змивається з волосся легко проточною водою, не залишаючи після себе відчуття непромитості. Шампунь не сушить і не травмує довжину, дуже дбайливо ставиться навіть до кінчиків волосся. Важливим моментом є те що шампунь не викликає побічних реакцій, таких, як лупа, зуб або алергія. Вони не стирчать на всі боки.

За результатами використання даного шампуню, я з упевненістю рекомендую цей продукт усім, хто стикається із проблемою жирності волосся. Шампунь не тільки чудово промиває волосся, надаючи їм відчуття чистоти та свіжості, але й продовжує період між миттям голови.