Олена В

Ulric De Varens Ciel

Ulric De Varens Ciel
Ulric De Varens Ciel

Хочу подякувати Alina Addams за її допис про Ulric De Varens. Завдяки тому допису я згадала про свою "шкільну любов", поринула в теплі спогади та таки купила той далекий, але любий серцю аромат: Ciel.

Ця покупка виявилась напрочуд вдалою!

Купувала парфум суто по відгукам на сайті (вони всі майже позитивні) і основуючись на свої спогади про аромат.

Прем’єра аромату:1993

Об'єм:100ml

Зроблено в:Франція

Класифікація:елітна

Тип аромату:східні

Початкова нота:Біла троянда

Нота серця:Ірис, Боби тонка, Фіалка

Кінцева нота:Ваніль, Геліотроп, Мускус, Сандал

Цей аромат-це поєднання солодкості, вершковості і зовсім трохи квітковості. Це дорога і ніжна пудра. Біла пір'їнка, вміру солодка цукрова вата, смачне пісочне печиво з вершковим маслом і чашкою чаю з молоком. Ніякого ретро я не чую. Все модно і трендово. І дуже жіночно!

Це ніжна ніжність( вибачаюсь за тавтологію). Тендітність, чарівність. Це продовження аромату шкіри та чистоти. Немає надмірної солодкості, задушливості. Навіть немає розкриття почергового. Все цілісно і гармонійно звучить,наче одним злаженим акордом. Із квітів відчуваю ірис. Це він дає мабуть цю пудровість. І звичайно ваніль.

На вулиці він не звучить поки що. Можливо влітку чи теплої весни. А вдома-це дійсно ВОНО! .Додає затишку, комфорту і балансу. Наче найулюбленіший, м'якенький светрик чи шарфик. Так затишно, приємно. Просто якась ідеальна і навіть безтурботна мить.

А як пасує аромату цей флакон і коробочка. Ну як на мене-естетика у всьому! Флакон, до речі, в житті краще, ніж на фото; добротніший і приємний на дотик.

Стійкість: досить хороша. Але йому треба настоятись. З кожним днем аромат стає глибшим. Речі пахнуть декілька днів ним. А на тілі (у мене холодна шкіра) тримається години 4-5. В перший день приїзду аромат був акварельним і вуальним. Але з кожним днем посилюється!.

Ціна-дуже бюджетна як для такого аромату і кількості. Бо за 380 грн-можна ним обливатись. І при цьому ніхто не задихнеться))).

Дуже задоволена покупкою! Рекомендую спробувати і вам!

Дякую за увагу!

Ulric De Varens Ciel
Ulric De Varens Ciel