Кузя Ю-а

Чудовий догляд для губ від Girlwood

Чудовий догляд для губ від Girlwood

Загалом, подивились я які є засоби для губ і вирішила собі створити рутину. І зібрала до комплексу скрабчик та маску для губ від Girlwood.

Після зими, а особливо з вітрами весняними захотілось приділити увагу вустам. Адже починається сезон яскравих помад і треба виглядати на всі 100%

А отже по порядку, скрабчик для губ м'яко відшулушує суху шкіру губ, одночасно зволожуючи і відновлюючи її. Вітамін Е - природний антиоксидант, який відмінно живить чутливу поверхню губ і захищає її від шелушіння. Пальмова олія, кокосова олія і олія какао зволожують, а бджолиний віск має пом'якшувальну і живильну дію.

Ноносите щедро, відчуваєте мілку дисперсію, масажуєте декілька секунд та змиваєте водичкою 🟢

Чудовий догляд для губ від Girlwood

Масочка дуже ніжна, з смаком та ароматом мʼятних цукерків. І скрабчик доречі теж ніжно мʼятний 💋

Мені здається я створила чудову рутину :)

Маска має м'яку текстуру, яка завдяки оливковій олії та іншим природнім компонентам заповнює тріщинки, які з'являються на губах через несприятливі зовнішні фактори. Засіб містить інноваційний комплекс MaxiLip, який підвищує рівень колагену, роблячи губи більш гладкими.

Підсумково, мої губи від такого рутинного комплексу однозначно стають мʼягенькими, ніжними, соковитими. І помадаа поверх (а особливо матова) лягає гарніше.