diallaia

Soskin HydraGlow Brightness Lip Repair

Привіт, мої любі! 🫶🏻

Хочу поділитись з вами своїм враженням від дуже вдалого, на мою думку, продукту для губ від улюбленої марки косметологів Soskin.

Відгук буде не сильно великим, адже нема мінусів, які можна було б посварити)))

Це засіб для відновлення губ - блиск - сироватка, що просто запала мені у саме серденько.

Чому?

По-перше, має такий люксовий делікатний фруктовий запах, який недовго тримається на губах, але робить користування дуже приємним!🥭

Також, він має гарні відновлювальні властивості, в яких я неодноразово переконалась. Мої губи за своєю природою є "зморшкуватими" та за відсутності чогось на них зверху, вони часто можуть пересохнути і виглядати негарно. З цим блиском такого не було жодного разу))

А по-третє, він зовсім не липне, АБСОЛЮТНО. Як би ви його не наносили, в скільки завгодно шарів! Я зрівнюю його з олійкою для губ від Діор, Кларанс та блиском від Кіко, бо вони на його фоні дуже і дуже липкі.

Його можна нанести зовсім трохи і відчувати ефект розгладження губ і мати легкий природній блиск, а можна нанести щедро і він буде мати неймовірний глянцевий ефект і дуже гарно сяяти на сонці.

Сонце я, на жаль, не зловила в закладі, але фото непогано передає це сяйво.

Як вам ефект? Може користувались схожими засобами? Діліться своїми думками, буду рада почитати✨