Креветка

Вечірня АСМР-розпаковка. Mermade дарує подарунки

Вечірня АСМР-розпаковка. Mermade дарує подарунки

Нині ввечері рубрика "необхідне". Підійшли до завершення засоби, що регулярні у моїй рутині.

Поєднуючи приємне з корисним, я отримала подарунок 🎁, за умовами купівлі продукції Mermade від 399грн. Я обрала зволожуючий крем для обличчя No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream (також були варіанти Балансуючого гелю для вмивання або Ензимної маски для очищення шкіри)

Отже, у посилці:

  • Зволожувально-пом'якшувальний Сяйний* бальзам для губ "Київський торт"🍰 виробника Mermade. Ох і шуму вони наробили, а мені якраз став потрібен "настільний" бальзам, який буду використовувати зранку, коли наношу макіяж. Улюблений Pure paw paw завжди з собою у кармані сумки/куртки, тому набридає кожен мейк бігати і шукати, де він опиниться на цей раз 😅

*Має дрібні блискітки. Виробник пропонує сяйні та базові зволожувальні бальзами.

  • Український Цукровий скраб для тіла, аромат "Coco Jambo". Люблю скраби, люблю вершкові аромати, поважаю свідоме ставлення брендів до своїх клієнтів. Вибір був надто очевидним, як на мене)) Cпокусила рисова пудра у складі та, окрім цукру(як ексфоліатора), кісточки полуниці для кращої регенерації шкіри.

Цікаво: У способі використання виробник пропонує витримати засіб на тілі (після скрабування) 15хвилин. Це повинно пом'якшити шкіру і якнайкраще розкрити можливості олій у складі.

  • Пінка для душу "Coco Jambo", комплектом до скрабу🥥. Ще давно хотіла спробувати сам формат - піна для душу, коли був бум на пінки "Bilou". Маю припущення, що очищення тіла з такою штучкою буде ніжнішим, ніж зі звичайним гелем для душу. Нам обіцяють, що пінка буде усувати подразнення. Спробую!

🖤Окремо хочу звернути увагу на чоловічі деодоранти Aroma Dead Sia з мінералами мертвого моря, виготовленими в Ізраїлі. Це велике кохання мого чоловіка, ми просто стоїмо на колінах перед цими стіками. Чорний - його улюблений, берем не вперше. Блакитний взяла для себе, бо аромат ніжніший за Black і достатньо унісекс.

  • Сироватка Meddis для проблемної шкіри обличчя, що мені сподобалась https://club.makeup.com.ua/post/36198/ Моя друга пляшечка.

На цьому все. Відео розпаковки розділене на 2 частини, для збереження якості зображення. Приємного перегляду та насолоди від шурхотіння крафтового паперу)

Вечірня АСМР-розпаковка. Mermade дарує подарунки
Вечірня АСМР-розпаковка. Mermade дарує подарунки
Вечірня АСМР-розпаковка. Mermade дарує подарунки