Креветка

Сироватка Meddis для проблемної шкіри обличчя

Сироватка Meddis для проблемної шкіри обличчя

Сироватка для проблемної шкіри Meddis Norma Skin Program повинна стати "Порятунком від вугрів, прищів, закупорених пор, акне, подразнення та надмірного виділення себуму" - так каже виробник в описі засобу. І не бреше, бо для мене стала!

Догляд українського бренду Meddis класифікується як Аптечна косметика, отже очікую на накопичуючу дію та лікування шкіри від запалень.

Рекомендований курс застосування: 4-6 тижнів, що я і зробила. Одного флакончику вистачило рівно на 4 тижні, тому по закінченню швиденько придбала другий, що б завершити курс та насолодитись результатом повною мірою.

  • Окремо хочу звернути увагу на пакування, адже через кремово-флюїдну текстуру сироватки її потрібно ретельно "всмоктувати" у піпетку :))

Текстура та аромат заслуговує на аплодисменти, мені дуже сподобалась легкість та ніжність цього продукту. По завершенню нанесення на шкірі залишається приємний холодок, що не виїдає очі. Відчувається, як шкіра напувається усіма смаколиками у складі😌

Сироватка за призначенням: зволожуюча💦, зміцнює та відновлює шкіру обличчя; чого, власне, і потребує проблемна шкіра.

Цікаво: Засіб придатний до використання як дорослим, так і дітям від 10 років. Не містить барвників, спирту та парабенів.

  • Часто причиною запальних процесів на обличчі є зневоднення шкіри(недостатнє зволоження), що викликає надмірне виділення себуму, що викликає запальні процеси, забиті пори.....порушення природного захисного бар'єру епідермісу також є причиною запалень, тоді нам і потрібне укріплення та захист.

Зовсім не "підсушення", як часто вважають, допомагають позбавитись подразнень, прищиків та ін. Використовуючи ядерні скраби, "висушуючі" бовтушки і т.д., ми можемо тільки ще більше нашкодити. Такі речі мають місце бути (окрім агресивних скрабів) точково. В цілому, можливі у використанні, але не на постійній основі, адже головне харчування для здорової шкіри обличчя - якісне зволоження!

На Makeup зазначені такі основні інгредієнти: біотин, гіалуронова кислота, кофеїн, кінський каштан, ніацинамід, оливкова олія, пантенол, пептиди, саліцилова кислота, цинк, чайне дерево

💁🏼‍♀️Хочу сказати, що цей список чудово підійде для догляду за проблемною, схильною до жирності шкірі.

Свою дію сироватка показала швидко.

(Перший колаж)

Фото 1: До початку курсу.

Фото 2: Тиждень використання. Запалення та почервоніння зменшились. Вирівнявся загальний тон шкіри та набуто загальне зволоження.

Фото 3: ‼️Використала зальотний пілінг(однократно, увесь інший час користувалась тільки одним конкретним, що вказую нижче), отримала негативну реакцію. Два тижні використання. Але зі зволоженням все добре, сироватка заспокоює шкіру.

Фото 4: Бачимо, як сироватка справляється з неочікувано-спровокованими запаленнями, поступово їх загоюючи.

(Другий колаж)

Фото До/Після. Початок курсу та через 6 тижнів використання.

(Третій колаж)

Фото До/Після на іншій стороні обличчя, проблемна ділянка

Я отримала: заспокоєння шкіри, зменшення запальних процесів, вирівнювання тону шкіри та її глибоке зволоження, що накопичилося*

*Зрозуміти це можна по кількості засобу, якого достатньо для зволоження. Спочатку потрібно достатньо багато - виробник зазначав 4 краплі: "...на підборіддя, щоки і лоб". У подальшому мені стало достатньо і 2-3 краплі на все обличчя.

Для ясності того, що відбувалося на моїй шкірі, зазначу тут засоби, що використовувала разом з сироваткою Meddis. Для чистоти експерименту звичний догляд не змінювала, що б відчути дію сироватки.

Було завдання відновити можливості мого шкірного барьєру, тому брала заспокоюючі, зволожуючі, укріплюючі засоби.

  • Гель для вмивання CeraVe на зміцнення шкіри та делікатне очищення. Він єдиний мені ідеально підійшов, за останні 4 роки, з них 2 користуюсь саме ним.
  • Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul для мене база. Слизька текстура, глибоке зволоження - тому обрала його.
  • Крем для обличчя Cica Cream від 11Village, шкода, що його немає на Мейкапі. Чудовий крем, за текстурою легкий бальзам, цика-склад з медикассосідом(похідний від центелли азіатської), центелла, зволожувачі.
  • Класна пілінг-скатка A'pieu Naked Peeling gel PHA, яку я дуже люблю https://club.makeup.com.ua/post/38222/ (допис про неї) Користувалась за потребою, 1-3 рази на тиждень!

На ніч використовувала:

  • Тонер для гіперчутливої шкіри Purito з центеллою
  • Крем з центеллою Purito для чутливої шкіри

Ну це що б точно привести до тями мій бідний епідерміс.

Мені сподобалась 🤍 сироватка Norma Skin Program, виправдовує свою назву. Вона дійсно наближає стан моєї шкіри до "Нормальної". Взагалі не агресивна, дбайлива сироватка, що діє. Зараз, колі час пішов на 6тижнів+ вигляд мого обличчя досі покращується. Також, я додаю нові засоби догляду(мріяла про маски під час тестування😅)

Можливо, для людей з більш вираженим акне, вона буде заслабка, але це не означає, що неможна підсилити її роботу лосьйонами, кремом або іншим видом догляду!

❕Я не наносила ніяких інших сироваток, бустерів, масок та ін., що не зазначила у цьому дописі.

Дякую за увагу до допису🤍радію, якщо було корисно!