Креветка

Пілінг-скатка A'pieu Naked. Важливість ексфоліації

Пілінг-скатка A'pieu Naked. Важливість ексфоліації

Гель-пілінг з кислотами для обличчя A'pieu Naked Peeling Gel PHA - ніжна скатка, від якої я жодного разу не мала подразнень, незважаючи на чутливість шкіри. Це відбувається за рахунок менш агресивних PHA кислот, навідміну від звичним нам AHA та BHA. Чудовий, нетравмуючий засіб, знахідка за співвідношенням вартості та властивостей продукту.

Для всіх типів шкіри!

🧖🏼‍♀️Окрім очевидно очищуючої дії, скатка висвітлює загальний тон шкіри та пост-акне, за рахунок легкої ексфоліації(відлущення) дуже й дуууже дрібними часточками, які не відчутні при нанесенні. Трошки висвітлює сальні нитки на носі.

При тривалому використанні дійсно допомагає вирівняти рельєф та колір шкіри.

Мені дуже подобається, що після процедури, обличчя ніби відполіроване 🌚

  • У складі є лактобіонова кислота, що сприяє зволоженню епідермісу і уповільнює руйнування колагену та еластину. Компонент споріднений зі шкірою, тому вона його оцінить.
  • Фруктові екстракти, лимон та папайа відповідальні за ніжну ексфоліацію та освітлення.
  • Алое вера буде також зволожувати, відновлювати шкіру, чинити протизапальну дію.
  • Цераміди допоможуть відновленню шкіри та її протистоянню зовнішнім негативним факторам.
Пілінг-скатка A'pieu Naked. Важливість ексфоліації

Спосіб застосування: розподілити гель сухими(!) руками на суху(!!) очищену шкіру обличчя, помасажувати пару хвилин, вмитися. Нанести звичні доглядові засоби, згідно Вашої рутини.

Наголошую на правильності застосування, адже здивована кількості несхвальних відгуків, через неправильний спосіб нанесення.

Цікаво: Використовувати пілінги з кислотами варто ввечері, адже шкіра після них стає більш чутлива до сонячного світла та інших подразників. Хоча час застосування корейського пілінгу A'pieu універсальний, потрібно добре захищати шкіру SPF та/або відновлювальними засобами, якщо процедура була вдень.

Використовувати будь-які пілінги потрібно свідомо та за потребою(в мене це 1-3 рази на тиждень). Якісна та доречна ексфоліація - гарантія здорової, сяючої шкіри. Відлущуючи(відшелушуючи?😅) ороговілі клітини, ми допомагаємо їй відновлювати свої природні захисні властивості та налагоджуємо внутрішньоклітинні процеси, що відповідають за себорегуляцію, збереження молодості та здоров'я епідермісу.

Насолоджуйтесь красивою, ніжною на дотик та глянцевою на вигляд шкірою 🤗 разом з моїм улюбленим пілінгом A'pieu Naked💙

Дякую за увагу до допису!