Швець Карина🤍

Joko Blend | Пілінг-скатка з АНА-кислотами та вітаміном С

Joko Blend | Пілінг-скатка з АНА-кислотами та вітаміном С

Ця новинка бренду мене зацікавила ще в перші дні після анонсу.

Пілінг-скатками користувалась колись давно і дуже мало, буквально пару разів, тому особливо досвіду в мене з таким типом продукту по суті і не було (що підвищує інтерес до скатки).

Тож я з задоволенням приступила до тестування засобу з цього крутезного очищуючого набору Joko Blend . Який результат отримала на виході? Читай нижче👇🏻

Почну з того, що пілінг-скатка призначена для відлущування ороговілих клітин шкіри. Це відбувається за рахунок мікрочастинок целюлози - саме вони і утворюють ті самі білі «катишки», які разом з собою забирають бруд та лущення.

Пілінг-скатка від Joko Blend містить в собі ще й такі плюшки, як гліколева і молочна кислоти.

Я вже розповідала про перевагу даних кислот, якщо коротко:

🟣 гліколева має найменшу молекулу і є дуже ефективною;

🟣 молочна, навпаки, одна з найделікатніших кислот і підходить всім типам шкіри.

Додатково також наявна стабільна форма вітаміну С, яка має здатність трохи освітлювати шкіру.

💜Aqua (Water): Основний компонент, розчинник

💜Cetrimonium Chloride: Використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик

💜Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer: загусник та стабілізатор у гелевих продуктах.

💜Glycerin: компонент НЗФ, утримує вологу

💜Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract: рід класу бурих морських водоростей. Ефективно зволожують шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем. Мають загущаючу та емульгуючу здатність.

💜Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate: консерванти

💜Glycolic Acid: Альфа-гідроксикислота (AHA), найбільш проста і найменша за молекулярною вагою молекула у всіх альфагідроксикислот, тому проникає найглибше у шкіру.

💜Lactic Acid: Ще одна AHA, яка також використовується для ексфоліації та зволоження шкіри. Набагато м'якша по дії та є компонентом НЗФ шкіри.

💜Ascorbyl Glucoside: Стабільний похідний вітаміну С, антиоксидант, допомагає зменшити пошкодження від вільних радикалів та підвищити синтез колагену.

💜Parfum (Fragrance)

💜Citric Acid: регулятор рН

💜CI 60730: барвник

Засіб має дуже зручний флакон з дозатором, який справно працює і видає ідеальну порцію за один раз.

На флаконі прописана вся необхідна інформація, в тому числі ще й англійською 🔥як і на ензимній пудрі.

Термін придатності після відкриття - 6 місяців.

Застосовувати скатку рекомендується на чисте, сухе обличчя 1-2 рази на тиждень, що я і робила.

Текстура у пілінг-скатки гелева з маленькими вкрапленнями, доволі щільна, тримає форму. При цьому вона не жирна, а навпаки дуже легка - ніяких неприємних відчуттів на шкірі немає, лише чистота та комфорт.

Аромат слабо виражений, я його майже не відчуваю під час користування, але мені пахне слабкою кислотою і вітаміном С (якщо ви знаєте запах косметичної аскорбінки, то зрозумієте, про що я). Він приємний і не дратуючий.

Для всього обличчя мені вистачає одного натиску дозатора, як я вже зазначала вище. Це дуже економна витрата 🔥

Наносимо на суху шкіру сухими руками і засіб починає майже одразу утворювати ті самі білі катишки.

В процесі вологи стає менше, це є нормою.

Я ретельно масажую всі ділянки обличчя протягом 1-2 хвилин, після чого ретельно змиваю теплою водичкою. Додатково нічим більше обличчя не очищую і приступаю до подальшого догляду.

Перевагою цього засобу є його неймовірна делікатність, при цьому очищує справді класно. В мене за декілька тижнів користування був лише один раз, коли прям показово було видно результат (пори були прям чорні), але я чомусь не зафіксувала це на фото. Скатка справді видимо освітлила вмістиме пор, дала свіжості та легкості обличчю.

Подальші рази мої пори вже виглядали чистими і до/після візуально не дуже відрізняється, але відчувається, що це і справді такий легенький, делікатний пілінг, а не просто черговий очисник.

Пілінг-скатка дійсно класна, мені подобається використовувати її після макіяжу для глибшого очищення та в тандемі з ензимною пудрою (все таки не дарма вони йдуть в наборі😉) - тоді це просто дабл-кілл.

Думаю, що цей засіб буде особливо доречний власницям сухої та чутливої шкіри, на якій періодично зʼявляються лущення, які скатка зможе легко прибрати, не подразнюючи при цьому шкіру.

Але навіть моїй проблемній і жирній вона зайшла.

Якщо ви, як і я, хочете спробувати цю скатку і вагаєтесь - це знак, що треба брати 🔥