Порятунок від пігментних плям! La Roche-Posay Anthelios Invisible Spray Mist SPF50
Поновлювати кожні дві години стало легко!
Всі дерматологи кажуть, що необхідно захищати шкіру обличчя сонцезахистом спф 50+. Та обов'язково поновлювати його при перебуванні на сонці кожні дві години. Але як це робити, коли у вас сонцезахист у вигляді крему? А ви вже поверх нанесли декоративні засоби: рум'яна , коректор, хайлайтер, тональний крем, пудру і т. ін.
Вихід мені підказала лікар дерматолог-косметолог. Вона порадила купити сонцезахист спрей-вуаль. Було декілька варіантів на вибір, один з яких від La roche posay.
Він має дуже делікатне дрібне розпилення. Лягає на шкіру обличчя невагомо. Його можна наносити поверх декоративних засобів, та пововлювати протягом дня.
Баночка невеличка, тому легко поміщається в сумку. Вона легка та симпатична. Спрей не має аромату. Дозатор легко натискається, не "плюється". Його не відчутно на обличчі. Ла рош позе має сильний захист 50 спф.
Цей міст можна навіть використовувати дітям, десь після 12 років. Це супер зручно, що його не треба розтирати. Побрискав на обличчя за декілька секунд і готово. Я у захваті від зручності використання. Сподіваюся, що мій допис комусь буде корисним.
Дякую за увагу. До нових зустрічей 😉
Коментарі (0)