Маруха Анастасія

Відновлення волосся без зайвого клопоту

Користувалась протягом місяця. Колись давно її вже брала і тоді вона мені не сподобалось. А от побачила її знов у Тік тоці і вирішила спробувати, знаєте що, (маленький спойлер) вона мені сподобалась.

Що вона робить?

• Зміцнює волосся, роблячи його більш стійким до ламкості
  • Надає волоссю гладкість і блиск
  • Зменшує пухнастість
  • Полегшує розчісування
  • Захищає волосся від термічного впливу

Склад:

Корисні інгредієнти:

• Aqua / Water (Вода): Основа більшості косметичних засобів.
  • Glycine Soja Oil / Soybean Oil (Олія сої):Живить та зволожує волосся.
  • Phyllanthus Emblica Fruit Extract (Екстракт амли): Можливо, зміцнює волосся.
  • Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein (Гідролізовані протеїни кукурудзи, сої та пшениці): Допомагають відновлювати структуру волосся.
  • Caprylic/Capric Triglyceride (Каприліл/каприновий тригліцерид): Емолієнт, пом'якшує волосся.
  • Caprylyl Glycol (Каприлілгліколь):Зволожувач.
  • Citric Acid (Лимонна кислота): Регулятор рН.

Потенційно дратівливі інгредієнти:

• Stearyl Alcohol (Стеариловий спирт):Зазвичай безпечний, але може підсушувати чутливу шкіру голови.
  • Isopropyl Alcohol (Ізопропіловий спирт):Може висушувати та подразнювати шкіру голови.
  • Behentrimonium Chloride (Бегентримонію хлорид), Quaternium-87, Polyquaternium-11, Polyquaternium-37 (Четвертинні полімери): Кондиціонують волосся, але можуть накопичуватися з часом, роблячи його тьмяним та ламким.

Інші інгредієнти:

• Sorbitan Oleate (Сорбітан олеат):Емульгатор, допомагає змішувати інші інгредієнти.
  • PPG-1 Trideceth-6 (ПPG-1 Трідецет-6):Загущувач.
  • Propylene Glycol (Пропіленгліколь):Розчинник та зволожувач.
  • Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate (Дикаприлат/дикапрат пропіленгліколю): Емолієнт.
  • Polysorbate 20 (Полісорбат 20):Емульгатор.
  • Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate (Пентаеритритил тетраді-бутилгідроксигідроцинамат):Антиоксидант.
  • Sodium Benzoate (Бензоат натрію), Phenoxyethanol (Феноксіетанол):Консерванти.
  • Linalool, Coumarin, Limonene (Ліналоол, Кумарин, Лімонен): Ароматизатори (зверніть увагу, якщо у вас є алергія на ароматизатори).
  • Parfum / Fragrance (Парфум/Ароматизатор): Суміш ароматичних речовин.

Що мені подобається:

• Легко наноситься і не обтяжує волосся
  • Швидко вбирається
  • Приємний аромат
  • Волосся стає м'яким, блискучим і слухняним
  • Доступна ціна

Що мені не подобається:

• Не помітила значного зміцнення волосся, але в принципі, цього я і не очікувала
  • Може трохи склеювати тонке волосся

Консистенція легка, кремоподібна. Сироватка не липка, не обтяжує волосся, швидко вбирається.

Запах дуже приємний, в принципі, як у всієї лінійки.

Garnier Fructis Goodbye Damage SOS Keratin - це чудовий вибір для тих, хто шукає швидкий і зручний спосіб відновити пошкоджене волосся. Вона робить волосся м'яким, гладеньким, блискучим і полегшує розчісування.