Ірина_health_and_beauty

Чесний огляд засобів для брів

Чесний огляд засобів для брів

1. Тонуючий засіб для корекції брів Glambee

Цей засіб мені сподобався, баночка зручна, наноситься як тіні, має одразу в комплекті кісточку, яку не потрібно шукати кожного разу:). Зручно наносяться, гарно тушуються. Вибрала колір №4, чудовий коричений, не рижить. Топ за свої гроші.

Чесний огляд засобів для брів
Чесний огляд засобів для брів

Для мене це якась безглузда річ, навіть не знаю як його використовувати. Щіточка дуже не зручна, набирає багато засобу і розмазує по бровах дуже густим шаром. Не змогла скористатись жодного разу.

Цей Фломастер для брів мені дуже сподобався, єдине я не вгадала з кольором. Взяла номер 110, від віддає фіолетовим кольором. Проте сам фломастер малює одразу трьома лініями, створює максимальний ефект натуральності. Обовязково спробую ще раз, лише підберу інший відтінок. Рекомендую спробувати https://makeup.com.ua/ua/product/524835/

Чудовий варіант, робить тонкі лінії, не потрібно підругувати, ідеальна заміна звичайному олівцю. Обрала колір Medium Brown, чудово підійшов. Єдиний мінус, що він швидко закінчується. Але для створення гарного контуру, він супер знахідка.