Чистикова Дарья

Lamel чи GlamBee?

Lamel чи GlamBee?
Lamel чи GlamBee?

Помітила у стрічці певну "боротьбу" олівчиків Lamel та GlamBee. Хтось за один бренд, хтось за інший, вирішила розібратися та порівняти, які ж мені подобаються більше?

На огляді гелеві олівці Lamel y відтінку 408, GlamBee  — 201.

Колір
Особливості кольору складно коментувати, мені подобаються обидва.
Да і взагалі, у брендів доволі широка палітра кольорів на будь-який смак 👌У моїй скромній косметичці нарахувалося 5 олівців Lamel та 7 Glambee . Якщо брати окремо олівці для губ співвідношення буде 3 к 1 на користь Lamel. Кольори гарні, насичені та добре профарбовують.

Аромат
Скільки не нюхала майже нема ніякого запаху у жодному з них. Можливо десь трохи самі олівці віддають деревом.

Стійкість
Абсолютно однакова, 3-4 години якщо наносити на всі губи, близько 6 годин тримається контур.

Відчуття на губах
Тестувала і окремо, і разом, і контур и на всі губи. По моїм відчуттям Lamel більш приємно відчувається та носиться на губах. GlamBee більш сушить шкіру губ, звичайно не прям "бігти і змивати", вважаю GlamBee більш ніж достойний олівець, але у порівнянні це явно відчутно. Бажано добре зволожити губи перед використанням і того і того. Жоден не цапарає, наносяться плавно та м'яко.

Олівець
Обидва гарно заточуються з попереднім охолодженням у морозильнику. Хвилин 5 було достатьо (дякую за лайфхак Strange Love ❤), не ламаються.

Недоліки
Зв'язані з гелевою структурою, треба часто підточувати, швидко закінчуються.

Висновки
У моєму випадку з невеликим відривом перемагає Lamel, вони мені більш комфортні суто по відчуттям на губах. GlamBee я звичайно не відмітаю, треба ж ще спробувати легендарний 110 відтінок. Але я перевагу віддам Lamel-ю ❤

Дівчата, ви за який?