Sersanlove Cucumber Cleansing Mud Mask
Очищувальна грязьова маска для обличчя з екстрактом огірка
Це мій перший продукт від Sersanlove.
Мою увагу привернула очищувальна грязьова маска з огірком.
Упакований засіб в картонний коробок з захисною плівкою. Під основною кришкою є додаткова пластикова. В комплекті також йшла маленька ложечка.
Маска в звичайній пластиковій банці, інформація на ній не дублюється.
Колір вибілено-м'ятний (якщо можна так висловитися).
Консистенція дуже густа, немов щільний крем-суфле, але текстура м'яка, кремова, гарно розподіляється.
Віддушка специфічна, не можу назвати її приємною, чи навпаки, просто вона характерна до грязьових. Мені запах також нагадує глину і десь на віддаленому плані огіркові нотки. В принципі якоїсь негативної реакції не викликає, бо інтенсивність помірна, не дуже насичена.
Маска легко розподіляється по шкірі рівномірним і однорідним шаром. У всіх сенсах продукт комфортний. При нанесенні зовсім не викликає печіння, не пощіпує, очі не подразнює.
Тримати слід 10-15 хвилин. За відведений час маска ніяким чином не трансформується, вона не підсихає і до самого змивання залишається такою ж кремовою.
Змивається досить легко, навіть просто руками, додатково мені не доводиться робити це спонжем.
Враження від цієї маски у мене неоднозначні.
Очищення вона дає не глибоке, а поверхневе, можливо десь локаційно пори стають трохи чистіші, але візуально "до" і "після" суттєвої різниці я не бачу.
Після використання не відчувається особливої свіжості, відбілювання, якщо і є, то мінімальне.
Але слід зазначити, що маска гарно пом'якшує шкіру, після неї вона ніжна і приємна на дотик, навіть здається, що є трохи зволоження.
Після змивання я відчуваю комфорт, шкіру зовсім не сушить і не стягує. Можна навіть не одразу наносити крем.
Я очікувала більшого, принаймні більш якісного очищення і видимого ефекту.
Маска сама по собі не погана, вона дуже приємна у використанні, але повторно вже не візьму.
Коментарі (0)