Моє знайомство з продукцією SKINBAR
Мій "арсенал" засобів для очищення шкіри
Моє користування засобами для очищення шкіри від SKINBAR почалося в 2023 р.
Шукала на MakeUp хорошої якості гель для вмивання, а знайшла "скарб" українського виробництва. Начитавшись позитивних відгуків та ще й акція 1+1=3 мене перебороли і я замовила Пінку для обличчя очищувальна з бурштиновою кислотою і екстрактом розмарину та Тонер для обличчя зволожувальний з морським колагеном та екстрактом ламінарії, а Гель для обличчя очищувальний з гіалуроновою кислотою та екстрактом магнолії пішов мені у подарунок.
Пінку замовляла вперше, до того часу не використовувала, тому мені не було з чим зрівнювати, але мені зайшло на 100%, вона прекрасна, має дуже приємний запах, очищує добре, шкіру мені не сушить, після неї відчуття чистої свіжої шкіри.
Гель просто клас, консистенція звичайна гелева, гарно піниться, знімає макіяж, шкіру не сушить, запах приємний, для мене економний, вистачає на довго, бо я роблю зазвичай легкий макіяж, тому купу слоїв "штукатурки" і стійких засобів декоративної косметики мені не потрібно розчиняти.
Тонером також не користувалася, були тоніки та сировотки. Але корейські блогери зробили с вою справу і я теж вирішила спробувати такий продукт і не пошкодувала. Тонер просто чудовий, консистенція не густа, приємна, він влітку замінив мені всі мої есенції, тоніки, я наносила його просто на обличчя, робила з ними міні масочки просочуючи ним пади. Шкіра зволожена, задоволена і я теж. Це мій продукт.
В цьому році вирішила спробувати ще декілька продуктів (спрацювала акція 1+1=3) і на черзі була ензимна пудра, олія очищуюча та крем навколо очей. Ензимку я отримала у подарунок, раніше не користувалась тому порівняння ніякого. Взагалом пудра мені сподобалась, вона мало абразивна, шкіру не дряпає, піниться, очищує, пілінгує. Але для мене дуже сильний запах отдушки, я взагалі сприймаю добре запахи "не привереда", а от її запах я ще довго відчуваю після користування. Мені пахне чимось схоже на ладан чи щось в такому дусі. Він приємний, але для мене за сильний.
Очищуюча олійка схожа чимось на гідрофільну, заявлену виробником дію відновлення, демакіяж, живлення, заспокоєння, зволоження, очищення виконує.
Гідрофільну олійку не використовую, бо був не приємний досвід (була ранше інша білоруська), після користування з"явились закриті камедони. Тому цього разу вирішила спробувати нашу (спроба два). На даний час в мене нарікань поки немає.
Кремчик для контуру очей - враження позитивні, приємна легка консистенція, не густий, добре наноситься, легко вбирається шкірою. Алергії не викликав. Добре зволожує, усуває сухість шкіри навколо очей. Звичайно я розумію, що він не моєї вікової категорії і дива зі зморшками не зробить, але як зволожувальний кремчик для очей підходить. Для 18+ самий топчик.
Врешті решт, можу зробити мій особистий висновок - продукція бюджетна і достойна. Буду користуватись і надалі. Хотілося б ще щоб були продукти доглядової косметики і більш старшої вікової категорії 35+ і більше.
Коментарі (0)