Iryna Inred

Відновлюю брови після зимової сухості з олійкою Shakylab

Відновлюю брови після зимової сухості з олійкою Shakylab

Цієї зими мої брови зазнали такого інтенсивного лущення шкіри, як наче я щойно зробила перманент. Насправді, я робила, але 2, 5 років тому і через такий термін вже його майже не видно. І до такого лущення, яке нагадувало лупу на голові, перманент більше, ніж дворічної давності ніяк не міг призвести. До лікаря я так і не дійшла, діяла за методом виключення: тиждень наносила протигрибкову мазь, використовувала "Сульсену" https://club.makeup.com.ua/post/18750/ для миття голови, бо лупа теж була. Зволожувала брови кремом по два рази на день. Раніше взагалі їх оминала, коли наносила зволожуючий, тому ще більше, ніж одна бровістка говорила мені, що мазати брови кремом не варто.

Зрештою, сходження шкіри шматками припинилося, чому я дуже рада. Помітно поріділи за той період і волосинки брів. Тому вже близько місяця я щодня наношу олійку Shakylab. І так, брови помітно відновлюються.

Олійку наношу не на ніч (бо точно витру об подушку), а зранку. На вії спробувала лише пару раз. На мій погляд, їм і не треба, та й відчуття вологих вій, яке тримається досить довго, не надто приємне. А от бровам точно потрібна.

Мала надію, що олійкою брови ще й будуть укладатися та фіксуватися. Тим більше, що щіточка добре прочісує. Але ні, абсолютно не фіксуються ворсинки. До того ж, дуже помітний масний блиск. Тому перед виходом з дому олійку я знімаю.

Відновлюю брови після зимової сухості з олійкою Shakylab