Kizza

Eveline Light reflecting translucent face & under eye loose powder

Eveline Light reflecting translucent face & under eye loose powder

Я так добряче закупилась продуктами Eveline, і потихеньку формую свої думки на них. От сьогодні буде огляд на пудру з непристойно довгою назвою🤣 А ще нарешті в мене набралось достатньо викидушок і вже завтра я розкажу про те, що нарешті покидає мою оселю🥰

Нас зустрічає товстенька баночка. Закривається вона методом закручування. Позаду маємо двосторонню наклейку з основною інформацією і складом. По складу нічого дивного, розсипушки, антизлежувачі, міка (пігмент-блискітки) запашки, адсорберти і гілауронова кислота чисто для того, щоб гордо нанести її в назву пудри. Правда деякі джерела запевняють, що створюється плівка і такі пудри підходять для сухої шкіри. Але давайте мислити раціонально і логічно - там така кількість більш активних і бар'єрних штук, що ефект від гілауронки, якщо і є - то на межі плацебо🙃

Маємо доволі пухнасту милу рожеву пуховику, якою, звісно, ми користуватись не будемо. Це я роблю і з міркувань гігієни і естетики. Я б її одразу викинула чи прибрала в окремий пакетик де живуть пудрові спонжі на випадок, що вони мені знадобляться. Сама пудра закрита пластиковою наклейкою. Її звісно, я викидати не буду, адже хочу зберегти спонє і саму упаковку в чистоті.

Перед розповіддю про пудру покажу отвори з яких вона вивільняється. Щоб вивільнити пудру я її не трясу, як свою ланком, в постукую збоку банки. При вивільненні пудри нас зустрічає солодкий аромат троянди. Важливо зазначити , що то не "бабкіна роза" а така собі трояндова цукерка. Аромат швидко вивітрюється після нанесення пудри, тому я на нього особливо скаржитись не буду. Хоча я проти ароматизованої косметики, там де воно не треба (туші, пудри, олівці для брів, тіні і тд)

Пудра має виражені блискітки, які нажаль доволі важко впіймати на камеру, але ми впорались🎉 Сама пудра прозора та має дрібний помел.

Страхи через те, що це буде хайлайтероподібна історія не справдились. Навіть на сонці вона виглядає дуже пристойно. Як ніби просто свіже обличчя зі здоровим глянцем. Витримала без зажирнень вона в районі трьох годин, то ж вимагати від неї цілого дня стійкості не треба.

Давайте почнемо з мінусів, а закінчено на позитиві:

Вага - пудра важить 6 грам. Це прям безсоромно мало.

Ціна - пудра коштує 325 грн. Це прям безсоромно багато.

А, мало не забула про стійкість. 3 години це мало, особливо для мене, яка не любить поправляти косметику протягом дня.

Візуальний обман покупця. Пам'ятаєте як я сварила бальзам від O.Two.O? За велику гарну упаковку в яку помістили аж 0.9 грам продукту. Тут так само - маємо велику упаковку з якої 2/3 це місце під мохнатку😟

А тепер про плюси:

Пудра хороша, вона виконує обіцянки вироьника.

Візуальний ефект гарної здорової зволоженої шкіри.

Аромат, що не душить протягом дня.

Маленькі блискітки, що візуально "блюрять" обличчя.

Ну і головне питання - чи куплю я її ще раз?

Ні, бо це просто не мій продукт. Я любитель глухо заматуватись, а потім повертати здоровий вигляд блискучими рум'янами та хайлайтерами🤣 Думаю дана пудра підійде на якісь супер легкі тонуючі флюїди любителям "своя шкіра, тільки краще".

Дякую за увагу!!! Зустрінемось в наступних дописах та луксах 😘