ДАРÍЯ КÓВАЧ

Необхідна маска твоєму волоссю. BeBio

Необхідна маска твоєму волоссю. BeBio

Привіт🥰 Мої запаси для довжини закінчились, тому я пішла на пошуки крутої маски. І я знайшла її (спойлер: планую потім взяти і шампунь)

  • відновлює волосся по всій його довжині
  • надає волоссю сяючого блиску
  • волосся м'яке на дотик
  • інтенсивно зволожує
  • повертає волоссю природний, здоровий вигляд

СКЛАД:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, C13-15 ALKANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, OCTYLDODECANOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, VITIS VINIFERA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, TILIA TOMENTOSA EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PROPANEDIOL, SORBITAN CAPRYLATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, LIMONENE, PARFUM

У складі є ось такі важливі компоненти, що діють на волосся

Дистеароетилдімоній хлорид є четвертинною амонієвою сіль. Засіб для догляду за волоссям. Це унікальний компонент, один із небагатьох кондиціонерів, затверджений стандартом COSMOS для натуральної та органічної косметики. Незамінний у кондиціонерах та масках для волосся. Він залишає волосся гладким і блискучим, розчісуючи його і розряджаючи статичну електрику.

ОЛІЯ ШИ - жирне масло, одержуване з м'якоті кісточок плодів дерева карите (Butyrospermum parkii) сімейства сапотові

ОКТИЛДОДЕКАНОЛ – жирний спирт, похідне додецилового спирту. Масляниста рідина. Чи не розчиняється у воді. Емолент, розчинник, компонент ароматів.

АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Має зволожуючі та фотозахисні властивості.

ОЛІЯ ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ (НАСІННЯ) - продукт пресування кісточок винограду (Vitis vinifera). Кісточки містять від 6 до 20% олії залежно від сорту. Жирна олія, напіввисихаюча, світло-жовтого або зеленуватого кольору, залежно від способу одержання, практично без запаху, має виражену зволожуючу дію.

ОЛІЯ АРГАНИ - жирна олія з насіння залізного дерева (Arganiaspinosa L. Skeel). Одержують пресуванням. Рідина жовтого кольору, зі специфічним запахом та смаком. Містить до 45% олеїнової та до З5% лінолевої жирних кислот, каротиноїди, ферулову кислоту, стерини, поліфеноли, вітамін Е, сквален.

ОЛІЯ МАКАДАМІЇ - жирне масло, що отримується холодним пресуванням з плодів австралійського горіха, або кінделя (Macadamia ternifolia). Багато вітамінами, тригліцеридами жирних кислот: стеаринової (близько 60%) та пальмітинової (21%) кислот, а також вітамінами групи В та РР.

Вона менша вполовину за маску garnier, там 200мл. (См 10 у висоту) Дуже компактна, я ледь її знайшла в магазині 🤭

Виробник Польща, дуже мінімалістичне пакування. В біло-жовтих тонах

Не тестується на тваринах, 99% натуральних інгредієнтів

Вся інформація вказана польською, але є наліпка від магазину.

Консистенція густа, але швидко розприділяється,тане як масло. Розхід мінімальний, багато її не треба вона прям дуже жирна

Аромат відсутній, ну він є такий мінімальний косметичний але ледь відчутний

Ну дивіться, моє волосся зараз активно росте, дуже багато нового волосся, особливо гарно видно на відео (на сонці).

Я просто висушила феном і не вирівнювала насадкою, мої кінчики були трохи сухуваті від fructis, а тут вони ніби ожили, ефект я побачила одразу, а з кожним разом все більший

Я прям задоволена, тому приглядаю собі ще інших продуктів від цього бренду, бо раніше не була знайома.

Волосся справді неймовірне на дотик, Мʼяке, зволожене, блискуче, обтяжене та шовковисте

Я ж у захваті 😍

Тож можу рекомендувати її як мінімум за склад 🥰

Обіймаю💌