Yana Osyka

ColourPop Creme Gel Liner

ColourPop Creme Gel Liner
ColourPop Creme Gel Liner
ColourPop Creme Gel Liner
ColourPop Creme Gel Liner
ColourPop Creme Gel Liner
ColourPop Creme Gel Liner

Тут зійшлося все: доступна ціна, велика кольорова лінійка і стійкість.

Я не люблю точити олівці, тому такий формат для мене супер зручний. Єдиний мінус - грифель досить тонкий і часто б’ється. В подорож їх краще не брати. У відтінку Crystal Tokyo взагалі зламався механізм прокручування. Він був з другої колекції Sailor Moon. А це у два рази боляче.

Певний час шукала їм заміну. Хотіла олівці в такому ж форматі, щоб не матові, а шимерні. Майже нічого притомного не бачила, тому знову повернулась до ColourPop. Шкода що в інтернетах про них не дуже багато кажуть. Це чудовий продукт для слизової. Він не дряпає око, одразу передає колір, при цьому не виглядає надто яскраво. Тримається 2-3 години, далі потроху сповзає на нижнє повіко. Мене це не бентежить, бо колір всеодно залишається на очах. Не люблю стійкі олівці, їх важко змити. А тут все просто, не треба додатково терти нещасне око.

Спробувала намалювати на тінях стрілку - зламала олівець. Тому краще ними нічого такого не малювати. Можливо, це ознака не універсальності, але мені норм. Стрілки та графіку малюю аквалайнерами, а ось на слизову їх не нанесеш. Тут то й приходять на допомогу сатинові олівці.

Joy Ride - темний червоно-багряний. Він на малиновій базі тому не дуже універсальний. Користуюсь у темно-малинових чи рожевих макіяжах. Там він гарно підкреслює мою райдужку ока.

Ice Breaker - світлий пастельно-м’ятний колір. Дуже насичений і підхожий до кольорових макіяжів. Думаю він в мене швидко закінчиться.

Kicker - сріблястий метал. М’який, яскравий у нанесенні. Просто універсальний колір. Це мій другий екземпляр.

Crystal Crash - блакитний сатин. Трохи сухіший ніж минулі олівці, але у використанні різниці не відчувається. Я дуже люблю блакитні олівці. Додаю їх у рожево-нюдові історії, щоб зробити цікавішим макіяж.

Prance - волошковий, злегка пастельний. За якістю як Ice Breaker. Тому також пасує у кольорових макіяжах. На слизовій тримається дуже довго.

Outer Space - темний сіро-синій з блакитними блискітками. Не дуже популярний колір, через те, що я не дуже люблю робити темні слизові. В мене й чорного олівця не має, тому вважатимемо що це заміна. Попри свою темність лягає не насичено. Наношу його у два-три шари й тоді все супер. Ледве гідрофільним бальзамом змивається.

Sunnyvale - теплий коричневий. Простий, банальний колір. В мене з’явився більш стійкий дюп. Тому Sunnyvale поїхав у Львів.

Wildcat - відтінок карамелізованої груші, має металевий відлив. Цей колір просто база для осінніх нюдів. Коричневі тіні й олівець у відтінку Wildcat. Така краса.

Youcan Do It - металевий, жовто-золотий. Яскравий і насичений. На очах його одразу видно. До душі використовувати у теплих коричнево-золотих макіяжах.

Crystal Tokyo - бірюзовий з золотистими блискітками. Незвичайний колір, шкода що олівець назад не вкручується. Тепер потрібно частіше ним користуватись.

Hit the Jackpot - холодний коричневий з металевим відливом. Для luxury макіяжу те що треба. З ним мої очі виглядають неймовірно красиво.

У висновку хочу сказати наступне: якщо ви шукаєте універсальні олівці, то вам не сюди. Вони підходять тільки для нижньої слизової, на цьому все. Мені цього однобокого використання достатньо. Але знаю що люди люблять універсальні продукти. Тому радити чи ні, то складне питання. Я скупила всі кольори які мене цікавили. Якщо ClourPop розширять лінійку - візьму ще. Чекаю на зелені відтінки, бо забагато блакитних.