Blics hair ✨💫

Сольовий скраб-кохання на все життя

Сольовий скраб-кохання на все життя

У січні 2024 року я придбала на мейкап сольовий скраб HIMALAYAN SALT SCRUB. Розповім Вам, як я була у захваті, потім розчарувалась, а потім зрозумівши, як правильно користуватися знову закохалась у нього🌝

Зовні банка виглядає чудово: сучасно, гарно. Вага 660 грамм. Баночка величенька. Великий плюс: приїхала вона с плівкою всередині, що уніможливлює висихання або протікання масла.

Тут є досить важливий момент: Скраб треба гарно потрясти, аби масло перемішалось з сіллю, бо будете потім, як жирна рибка) Після перемішування скраб виглядає, як на фото. Якщо не перемішувати, то зверху буде все масло.

Запах... неймовірний... я не можу передати, який він, бо не знаю таких... суміш масел у складі: жожоба, виноградних кісточок, зародків пшениці, мінеральна мабуть дає такий неймовірний аромат... він насичений, але легкий, трішечки солодкуватий і залишається на шкірі неймовірним шлейфом)))

Sodium Chloride (Himalayan Pink Salt) рожева гімалайська сіль

Maris Sal (Dead Sea Minerals) скраб

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil олія жожоба

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil олія виноградної кісточки

Glicyne Soya (Soybean) Oil соева олія

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) мінеральна олія

Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil масло зародишей пшениці

Fragrance (Parfum)

У складі нічого зайвого, сіль, скраб та олії

Цей скраб мене просто зачарував! Консистенція дуже приємна, сіль, по відчуттям, така ж як йодована (маю на увазі розмір). Запах... морські ракушки... він неймовірний!

Перший раз використовуючи, я була вся жирна и вимивалася після нього мочалкою. Потім почитала відгуки, виявилося, що його надо гарненько потрясти, аби масло розподілилося по всій банці. І о чудо! Скраб виявився не жирним!

Після використання шкіра неймовірна: мʼякенька, пахуча, ніжна, як бархат просто! Головне, виявте свою "дозу", не матюкайтесь ним горстями, візьміть трішечки, помасажуйте і гарно змийте!

Ви не пожалкуєте!

Це не скраб - це скарб! Дівчатка, Ви не пожалкуєте! Скраб гарний по запаху, констстенції, складу!

після нього шкіра мʼяка, гладка, як бархат, пахуча!

Я неймовірно задоволена цим скрабом! Ціна за такий обʼєм просто смішна. Він коштує кожної копійочки, і вистачить його на довго, за чотири місяці користування, я використала лише чверть баночки.

Це був мій перший скраб. Я так задоволена!!!

Беріть! Без сумніву-Ви будете задоволені!