ewigkeit

Очищаюча та зволожуюча емульсія CeraVe

Очищаюча та зволожуюча емульсія CeraVe

Ось тут я вже писала про гелі для вмивання від CeraVe - https://club.makeup.com.ua/post/34771/

Також ще розповiм про емульсію, яка є для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла. Мені якось одного разу дісталися кілька пробників по 7 мл, і одразу скажу – добре, що не повнорозмір.

Призначення: зволоження, очищення
Інгредієнти: вітамін е, гіалуронова кислота, кераміди, цераміди
Тип шкіри: нормальна, суха.

Особливості:

- підходить для нормальної і сухої шкіри обличчя і тіла;
- дбайливо видаляє забруднення, себум і залишки декоративних засобів;
- перешкоджає виникненню стягнутості та сухості;
- при виготовленні застосовується технологія MVE (запатентована система доставки зволожувальних інгредієнтів в клітини для збереження м’якості шкіри протягом усього дня);
- кераміди допомагають відновити та підтримувати цілісність захисного бар'єру;
- гіалуронова кислота допомагає підтримувати оптимальний рівень гідратації;
- некомедогенна формула;
- не викликає подразнень та почервоніння.

Консистенцiя густа, в'язка, не прозора.

Є запах, на відміну від гелів. Він легкий, але досить специфічний, мені якось не дуже сподобався, але з ним можна жити ).

І як для мене неприємний момент – засiб взагалі не піниться. А це до всього ще й означає, що витрачатися вiн буде більше, ніж той, що піниться.

У мене нормальна шкіра, трохи у бік комбінованої. І ось цей засіб абсолютно не очищав шкіру. Навпаки, здавалося, що на обличчя нанесено якийсь засіб, дуже жирний, щільний і не пропускаючий повітря. Це відчуття було як у процесі вмивання, так і після. Шкіра уже відразу після вмивання відчувалася мега жирною. Було дуже неприємно і доводилося вмивати чимось зверху, щоб змити цю "маску". Змивається ця емульсія з моєї шкіри теж погано.

Я користувалася цією емульсією кілька разів, щоби переконатися, що дійсно не підходить, але далі не змогла. З єдиних плюсів в в моєму випадку - ніяких висипань, подразнень та почервонінь не було )

Я думаю, цей засіб підійде людям саме із сухою та дуже сухою шкірою, особливо взимку. У кого нормальна шкіра, добре спочатку користуватися пробником, щоб зрозуміти, підійде чи ні. А з жирною шкірою взагалі краще не розглядати цю емульсію до покупки, а однозначно вiддати перевагу гелям.