AsyaFox

Точкові патчі на прищі nextbau

Точкові патчі на прищі nextbau
Точкові патчі на прищі nextbau

🌺Вже давно бачила у інших дівчат такі чудо-наліпочки на прищі, і теж хотіла спробувати.

От і настала моя черга, на огляді патчі nextbeau (Корея) від прищів з кислотами (на першому місці в складі саліцилова кислота).

В наборі 60 шт що дуже вигідно) Та чи такі вони дієві насправді ? перевірка на прищику, фото нижче:

Точкові патчі на прищі nextbau
Точкові патчі на прищі nextbau

Ось такий "чудовий" білий прищик виліз у мене на шиї, на нього я приклеїла патч. Відразу вкажу на плюси: засіб водостійкий, навіть після купання міцно тримався на шкірі, а також поверх нього можна наносити тональну основу.

Засіб пробув на прищику 6 годин, і за цей час результат дійсно помітний. Весь гній вийшов на поверхню сам, що прискорить загоєння. Далі діло за заживленням. Фото прикріпила🌚

Мої враження:

Однозначно кажу ТАК патчам для прищів, це крутий, сучасний та ефективний засіб який на рівень комфортніше за ту ж медичну мазь. Подобається що можна наклеїти вранці, нанести тон і не переживати за прищик. Не впевнена що буду користуватись далі саме цим брендом, але саме принципу продукту великий плюс, тому далі буду пробувати інші варіанти (порадьте в коментарях 🌝). Єдине, по суті він працює лише на гнійні запалення, "білі прищі". Чорні цятки, підшкірні, кістозні висипання не по зубам подібним засобам.

Дякую що прочитали відгук 💛