SomovaFM

Сяючі губки з LipButter від ViSTUDIO

Сяючі губки з LipButter від ViSTUDIO

Продовжую своє знайомство з неймовірним італійським брендом.

Я ніколи не виходжу на вулицю без макіяжу губ, загальний мейк може бути відсутнім, але на губах має бути акцент, навіть якщо це просто нюд.
Як раз олівець-бальзам від ViSTUDIO той самий нюд, який задасть тону та настрою всьому образу навіть у спортивному костюмі.

Сяючі губки з LipButter від ViSTUDIO
Сяючі губки з LipButter від ViSTUDIO
Сяючі губки з LipButter від ViSTUDIO

Блиск-бальзам представлений у формі олівчика з білою пластиковою зовнішньою оболонкою - доволі зручний та естетичний формат. Олівчик має закруглену форму та прокручується як помада, до необхідного розміну.

Текстура в олівчика дуже приємна та легка. Він не масляний та не тяжкий, як помада. Лягає на губки ніжно та рівно. За рахунок своєї текстури маскує шелущіння і навіть по результату, вже після змивання макіяжу, губки все ще залишаються гладенькі.
Впродовж дня пігмент гарно тримається на губках, не розтікається поза контур та не впадає у складинки губ. Олівчик-бальзам дає гарний природній блиск та сяяння на губках. Та ще додам, що він не залишає на губах липкості, що мені ну дуже подобається.

Стійкість, як для бальзаму, дуже гарна. Впродовж трьох годин насичений відтінок тримається ніби тільки нанесла, далі вже починає трохи з'їдатися. Але навіть під кінець дня, ніби після тінту, на губках я бачу легкий пігмент. Звісно, якщо активно їсти жирну їжу або пити багато кави, то бальзам залишає свій слід на чашці та буде швидше з'їдатися.

В мене відтінок 702. Спочатку здався доволі насиченим та темним. Проте при нанесення заграв зовсім інакше. Це універсальний бежевий нюд, з коричневим підтоном, але який на губах дає легку розовинку. Він чудово підкреслює власний пігмент губ, роблячи їх ще гарнішими. Прекрасно комбінується з коричневим або ж трояндовим олівцем.

Фото на губах при двох денних освітленнях: яскраве сонечко та тінь.

Формат олівчика для бальзаму-блиску дуже зручний у використанні, для того аби взяти з собою та додати яскравості макіяжу впродовж дня.