Ксенія 💫

Консилери. Коректори. Їх кольори. Техніки нанесення. Помилки при виборі.

Консилери. Коректори. Їх кольори. Техніки нанесення. Помилки при виборі.

Привіт красуні 🥰!

Сьогодні вирішила запропонувати вам інформацію, яка свого часу дуже допомогла мені у виборі при покупці такого засобу як консилер. Як краще наносити, аби не було додаткових зморшок? Як обирати відтінок? Куди правильно наносити і т. д.

Основні помилки при нанесенні :

1.Кількість доглядового засобу, що нанесений під очі. Через що консилер лише підкреслить зморшки (будь-які). Тому наносимо легкі текстури, в яких по мінімуму олій, а краще - гелеві.

2.Не достатньо часу для поглинання доглядового засобу під очі. Хоча це правило я б запропонувала вцілому для усього обличчя. Що маю на увазі : після нанесення основного догляду дайте хвилин 15 - 20 йому, щоб усе поглинулося шкірою.

3.Сам принцип нанесення консилера. Якщо мова йде про зону під очима, то логічно, що в цій зоні повинен бути ефект максимальної натуральності, навіть, якщо ви хочете приховати щось. Тому ми спочатку переносимо текстуру на руку, розтушовуємо, а вже потім цей тонкий шар наносимо на ті ділянки під очима, які прагнемо скорегувати. Такий спосіб ідеально для будь-кого, а особливо для вікової шкіри. А ще це мінімізує ризик скочування засобу. Наносимо втоптуючими рухами або ж вбиваючими в залежності від "інструменту".Нікуди нічого не тягнемо, пам'ятаємо про ніжну зону у цій ділянці обличчя.

5.Відтінок консилера. Як не дивно, навіть самий світлий відтінок (якщо ви не біляночка) може навпаки зіграти не на руку вам. Ви ніколи не помічали, що начеб-то світлий відтінок, а віддає сірим під очима? Тому правило, як і з тональним засобом, обирати відтінок консилера на нижній треті обличчя.

6.Інструмент. Тут ви вже обираєте що до душі (пензлик, спонж, ваші власні ручки). Мій вибір - це пальчики, саме тепло рук дає засобу ту температуру, завдяки якій він стає максимально піддатливим і набирає тої самої пластичності. Ще ви самі ж і контролюєте шар нанесення. Якщо мало, то знову дублюєте точно таким же тонким шаром). Таким чином навряд чи вам вдасся зробити "пиріг " під очима.

Якщо консилер (від англ. to conceal - приховувати) несе в собі функцію корегування недоліків, то навряд чи просто світлим або ж нейтральним можливо, наприклад, перекрити синець. Тут вже в роботу ідуть кольорові коректори, які будуть нейтралізувати кольоровий ньюанс на шкірі. Для корекції покрасніння (розацеа, як варіант) я обираю зелений, помаранчевий - коректую якісь темні плямки. Персиковий- голубі/фиолетові відтінки на світлій шкірі.

Нанесли тонкий шар кольорового. Дали усістися, і перекриваємо або ж вашим підходящим відтінком консилера або ж тональним. Не бійтеся кольору! він прекрасно перекривається. Головне тонкий шар нанесення.

Все демонструю перед вами). А ще такі 2 відтінки як зелений та помаранчевий (або персиковий) прекрасно міксуються між собою і можна отримати класичний відтінок корейських ВВ 😉.

Звичайно на обличчя ви наносите кольорові коректори в мікро дозах, це не буде так яскраво, як я зараз показую, демонструючи їх роботу.

Не перекривала вкінці навмисно тональным засобом, щоб показати як відбувається все.

Це все дуже швидко і не займає багато часу), це я випереджаючи запитання - боже, як довгооо😂!

Сподіваюсь, було цікаво 😉 і щось трішки корисного 😘!

З повагою, Ксенія.