Дарина🦉

Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"

Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"
Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"

Всім привіт! Сьогодні хочу розказати, за вдале та приємне знайомство з брендом Rebellion. Як він в мене опинився?! Я дуже люблю кондиціонери для білизни, і завжди його додаю до прання. Але в мене почалась алергія саме на пральні засоби. Тепер використовую тільки дитячий пральний порошок (вже все добре), але аромату в нього ніякого.

Тож захотілось спробувати ароматичний спрей для дому. Побачила рекламу в інстаграмі, та зайшла подивитись. Мене спокусив багатий вибір різноманітних пахощів для дому (на спреї все не закінчилось😂), бюджетна ціна💸 для таких засобів, і великий для мене плюс - це наш виробник, продукція сертифікована та не тестується на тваринках🐰!

Особливості ароматичного спрею для дому Fairy Tale від Rebellion (які вказує виробник):

- має приємній літній аромат;
- легко нанести на білизну, меблі та текстиль, завдяки якісному розпилювачу;
- усуває неприємні запахи;
- стійкий аромат, що осідає на поверхнях та тканинах;
- стильний дизайн зробить флакон влучним доповненням інтер'єру;
- не містить шкідливих компонентів.

Тож мої враження!

🖤Пакування:

Спрей представлен в лаконічному, щільному пластиковому флаконі (схожий на скло), в прозоро-коричневому кольорі. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 275 мл.

Розпилювач - гарно працює з першого разу, має захістний перемикач.

Дизай сучасний, нічого зайвого, виглядає дуже дорого, мені подобається. Такий дізайн круто доповнює інтер'єр.

🖤Аромат:

Доречі аромат я обирала по опису який є на сайті, бо маю велику веранду, і мій ранок починається з кави, співу пташок, та аромату різноманітних квітів (особливо люблю аромат півоній).

"Піти на веранду, прям так, у сорочці. Відчути аромат фруктів, що лежать на столі, пропустити через себе пісню пташки за вікном і сонячне проміння, бо ранкове — найкраще. Цей ранок буде казковим, а справи почекають. Саме такий настрій дарує аромат Fairy Tale від Rebellion"

  • Розкривається соковитими акордами персика і лічі, а також цитрусовими бризками бергамоту.
  • Серце грає квітковими нотами троянди, півонії та жасміну.
  • Шлейф поєднує у собі глибокі мотиви кави, мускусу та ванілі, які переплітаються із лісовими напівтонами дерева та моху.

Перші пів години ярко виражений аромат стиглого персику з лимоном, і десь далеко той самий приємний легкий бергамот. Дуже приємне поєднання для мого носу. Через деякий час з'являється півонія, але не класична рожева, а біла, свіжий запах квітки (не солодкий). Троянду або жасмін я тут не відчуваю ( мабудь я вхопилась за свою улюблену півонію).

Таке насичене поєднання відчувається протягом годин двох. Потім аромат стухає, стає більш легким, і тут з'являється мускус на ваніль, і трохи солоденький і терпкуватий, залишаючи шлейф на весь дім.

🖤Спосіб застосування:

Розпорошити невелику кількість спрею в кімнаті. Можливе використання засобу для ароматизації домашнього текстилю: гардин, постелі, при цьому спрей необхідно наносити з відстані 30-40 см.

Тривалість - за тиждень використання, я його пшикала всюди : меблі, текстиль, в шафу, фіранки, одяг, в кутках дома. На одязі та меблях - більше доби, я його відчуваю. Мені треба такий парфум, терміново!

Якщо, просто розпорошити в кімнаті, або на веранді - години 4-5. Він дуже економічний в використанні.

🖤Текстура - прозора рідина, звичайна вода (без липкості, жирності).

Я дуже задоволена цією покупкою, і з задоволенням повторю ще! Дуже спрей мене приємно вразив!

🦉

Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"
Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"
Ароматичний спрей для дому "Fairy Tale"