Marinka🌈Rainbow

BIOselect

BIOselect

Всім привіт ❤️

Сумувала за дописами,але з життя клубу не випадала) слідкувала за новинами та дописами, по можливості все читала ❤️

Сьогодні хочу розповісти про чудовий гель - скраб від грецького бренду BIOselect з диктамелієй, медом та частками з кісточок оливок 🌿

BIOselect

BIOselect® - це бренд органічної та натуральної косметики, створений на острові Крит у 2002 році. В основу товарів BIOselect покладено легендарний рецепт античних красунь, ефективність якого доведена сучасними науковими дослідженнями,– це ДИКТАМЕЛІЯ®.

З цим брендом я вже знайома і оцінила ефективність засобів, моїм мастхевом в сумочці вже декілька років є традиційний бальзам - мазь з диктамелієй, який слугує на всі випадки життя,починаючи лікуванням тріщин на губах закінчуючи сонячними опіками та саднами.

Та зараз мова про гель - скраб 💕

В мене гель для душу в об'ємі 250 мл.

УПАКОВКА:

Гель - скраб знаходиться у звичній видовженій тубі з пластику що легко піддається натиску. Кришка відкидна,фліп-топ. Дозатор - невеличкий отвір який видає необхідну кількість продукту. Пляшку зручно тримати в руці,вона не займає багато місця у ванній. Дизайн мінімалістичний, виконаний в нейтральних приємних для візуального сприйняття тонах , більшість інформації на іноземній мові ,але є наліпка з перекладом на нашу мову де написана основна інформація.

ТЕКСТУРА:

Гель - скраб напівпрозорий ,середньої щільності, рідкий, приємного оливкового кольору,містить в собі дрібні часточки ( seed powder) які мають м'яко відлушувати відмерлі епітеліальні клітини та інші забруднення ,очищувати поверхню,тонізувати та зміцнювати дерму.

АРОМАТ:

Дуже приємний , трав'янистий , викликає асоціації з морським узбережжям) Можливо саме так пахне Греція 💕

СКЛАД:

Натуральний та органічний

Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Dehydroxanthan gum,Benzyl Alcohol, Sodium lauroamphoacetate, Sodium lauroyl sarcosinate,Sodium lauroyl glutamate, Magnesium Aluminum Silicate, Mel (Honey) Extract *, Panthenol, Phenoxyethanol, Glycerin, Citric acid, Aloe Barbadensis (Leaf juice) Extract*, Sodium chloride , Dehydroacetic acid,Polyglyceryl-10 Laurate, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Origanum Dictamnus (leaf) Extract*, Limonene

Так як гель-скраб не містить агресивних ПАР, він піниться очікувано менше. Під дією води перетворюється на ніжну не щільну піну яка більше схожа за текстурою на молочко . Скрабуючі частинки дрібні , вони делікатно масажують , тому гадаю гель підійде для чутливої шкіри також. Проте не дивлячись на делікатність , ефект від такого пілінгу є, він помітний. Шкіра після використання наче відполірована, дуууже гладенька на дотик ,при цьому немає відчуття сухості та стягнутості ,а навпаки. Не з'являється бажання додатково зволожити шкіру. Аромат гелю тримається на шкірі після душу деякий час,потім поступово зникає.

Доречі я помітила , що з часом якщо я користуюся тільки цим гелем ,висипання на ногах світлішають і швидше загоюються.

В цілому задоволена 10 з 10.

Гель-скраб BIOselect це маленьке СПА у себе вдома яке неодмінно захочеться повторити 💕

Дякую за увагу 🤗