YuliHrytskoff

Підводка для очей ViSTUDIO Waterproof Eyeliner Matte

Підводка для очей ViSTUDIO Waterproof Eyeliner Matte

Обожнюю стрілки! Саме тому жоден мій макіяж без них не обходиться. Для їх створення в мене є просто величезна кількість різного кольору олівчиків та підводок, та найулюбленішими серед них є все ж класичні підводки у формі фломастерів. Саме про таку я й хочу розповісти у сьогоднішньому моєму дописі - Підводку для очей ViSTUDIO Waterproof Eyeliner Matte.

Одразу після придбання підводка була запакована у красиву чорну картонну коробочку, на обороті якої є всі необхідні відомості про засіб від виробника.

Сама підводка виготовлена у формі фломастера, який міцно закривається кришечкою, що є невід’ємним складовим елементом дизайну самої підводки.

Фломастер обладнаний циліндричної форми фетровим аплікатором. Аплікатор, на перший погляд, видається досить крупним, та кінчик його дуже тонесенький, м’який і рухомий, завдяки чому дуже легко намалювати стрілку будь-якої товщини та форми.

Об’єм підводки – 1.6 г, що розраховано на 500 нанесень.

Консистенція. Підводка в міру рідка, текстура однорідна.

Запах відсутній.

Нанесення. Дуже легке, зручне і комфортне! Завдяки м’якому фетровому аплікатору, підводкою дуже зручно промальовувати стрілочки будь-якої форми, довжини на товщини. При цьому, аплікатор м’яко скользить по повіці, не царапаючи та не травмуючи її. Взагалі, формат підводки-фломастера вважаю найзручнішим і це самий гарний варіант навіть для тих, хто тільки вчиться малювати стрілочки.

Підводка на повіках відчувається дуже комфортно, не стягує шкіру, не створює відчуття плівки.

Висихає підводка дуже швидко, але цього часу достатньо, щоб поправити якісь огріхи. Якщо навіть одразу після нанесення підводки відкрити око, вона не відпечатається на верхній повіці.

Стійкість у підводки прекрасна! Від самого ранку й до пізнього вечора стрілочки на місці! Підводка не тече, не розмазується, не осипається. Якщо наносити без бази, то під вечір може ледь-ледь відбитися на верхній повіці, але в мене жирна шкіра і нависші повіки, та й наявність спеки і жирненького санскріну на шкірі також треба враховувати) Якщо ж нанести на базу – стрійкість просто ідеальна.

Демакіяж. Незважаючи на прекрасну стійкість, змивається підводка абсолютно безпроблемно будь-яким засобом для зняття макіяжу. Я для цих цілей на даний момент використовую саму просту міцелярну воду.

Алергії, подразнення чи будь-яких інших неприємних відчуттів підводка у мене не викликала.

У мене підводка у класичному насиченому чорному кольорі.

Виробником заявлено, що підводка має матовий фініш. Та я б його охарактеризувала швидке як напівматовий, навіть ближче до сатинового.

Туш – також від ViSTUDIO (про неї розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/35939/ ).

Підводкою для очей ViSTUDIO Waterproof Eyeliner Matte я дуже задоволена! В неї прекрасна якість, насичений пігмент, чудова стійкість. А намалювати стрілочки завдяки зручному формату фломастера і фетрового аплікатора дуже легко і просто. Рекомендую!