Ідеальні засоби для ідеальних брі в
Нарешті я знайшла для себе таку косметику, з якою мої брови виглядають гарно, при тому природньо іинатурально
- Значилося брів mayur. До того була syoss, теж не погана, дає дуже насичений гарний колір. Проте хна мені сподобалась трішки більше. Вона дає менш насичений колір, її потрібно довше тримати( я залишаю її до 30 хв), проте в кінці вона дає більш натуральний відтінок...на перший погляд не скажеш, що брови мальовані
- тіні для брів nyx dark brown. В мене було дуже багато всяких...я навіть не можу згадати яких. Але ці самі кращі. Вони в мене вже майже рік, малююся щодня. Є два відтінки, світліший теж коричневий, а не рижий. Додала фото відтінків
- олівець для брів Maybelline. В мене warm brown. Дуже гарно підмальовує проміжки між бровами де потрібно, гарно наводить форму. З другої сторони є щіточка, якою я наношу мило
- Мило для брів Catrice. Я його спробувала вперше, до того були гелі. Тепер не можу від нього відірватися. Воно прозоре, гарно закріплює волоски, гарно їх розчісує і фіксує
Коментарі (0)