Marinka🌈Rainbow

BIOselect

BIOselect

Всім привіт ❤️

На вулиці активно світить та гріє сонечко,попереду спекотні літні дні 🌞 В цю пору року я починаю задумуватись про захист шкіри від сонця та підвищеного шкідливого випромінювання і звісно знаходжусь в пошуку якісного крему для обличчя з SPF. Звісно користуватися сонцезахисними засобами варто завжди , навіть взимку, але якщо чесно, я нехтую цим правилом і тому ще не знайшла свій ідеальний варіант.

Зараз в мене на тестуванні оливковий сонцезахисний крем для обличчя та тіла від чудового грецького бренду BIOselect. І ( спойлер) я вже можу сказати що цілком задоволена результатом. Засіб був протестований і вдома,і на відпочинку.

BIOselect
BIOselect

З брендом BIOselect я вже знайома і продовжую відкривати для себе їх продукцію, яка окрім якості славиться натуральними складом.

В мене повнорозмір , об'єм 100 мл.

Країна виробник: Греція

УПАКОВКА:

Крем запакований в пластиковий флакон, дозатор - помпа, при натисканні видає порцію продукту,працює справно ,не плюється. Носик в помпі широкий, видає за раз порцію якої приблизно вистачить щоб намастити все обличчя. Але можна регулювати натиск самостійно. Дизайн виконаний в жовто- зелених тонах , надписи на іноземній мові , є наліпка з перекладом.

КОНСИСТЕНЦІЯ ТА АРОМАТ:

Крем достатньо щільний та жирненький однорідної текстури, наноситься без проблем, при нанесенні частково поглинається шкірою , має блідо оливковий колір. Аромат на мій смак ну дуже приємний, в класичному розумінні як має пахнути сонцезахисний засіб - квітково-пудровий, стійкі асоціації з літом та відпочинком на море.

СКЛАД :

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Undecylenate, Peg-100 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Origanum Dictamnus

Аналізатор на іншому сайті видав результат: шкідливих речовин не виявлено.

Обличчя: Мені дуже сподобалося використовувати крем соло на обличчя.

Моя шкіра схильна до гіперпігментації а також я щаслива власниця веснянок ) Можливо якби в мене була можливість спробувати санскрін раніше, то веснянки не проявилися так яскраво. Але я сподіваюся що із захистом мене минуть пігментні плями )

З плюсів які я відзначила крем як захист для обличчя:

- Це перший захист з SPF який не викликав на шкірі печіння .

- Крем легко наноситься та швидко поглинається, не залишає розводів та не вибілює шкіру

- Комфортно відчувається і не створює відчуття маски на обличчі

- Можливо з потенційних мінусів - залишає блиск на шкірі, але для мене це плюс оскільки моя шкіра схильна до сухості та наглухо матова. Це такий собі глоу ефект ) з часом коли крем ще більше поглинається, блиск зникає.

Тіло : Перевірила на відпочинку. За цілий день на сонці не було навіть почервоніння. Звісно ще рано говорити про екстремальні умови, але я залишилась цілком задоволена. Наносили на ручки дитині , крем не не викликав жодних негативних реакцій .

Я залишилась цілком задоволена . Оливковий сонцезахисний крем для обличчя та тіла від BIOselect - це прекрасний засіб ,який має купу переваг :

  • Захищає від сонця
  • Комфортно відчувається на обличчі і може слугувати як базовий санскрін
  • Зволожує та дбає про шкіру
  • Містить фотостабільні фільтри ,захистить від впливу UVA та UVB променів
  • Достатньо високий ступінь захисту - SPF 30
  • Підходить для щоденного використання
  • Дерматологічно протестований та не містить в своєму складі шкідливих речовин ,підходить для всіх типів шкіри.
  • Косметика BIOselect веганська та не тестується на тваринах,за що просто величезний плюс!
  • Дякую за увагу 🤗