Kizza

Порожні баночки

Порожні баночки

Тут зараз буде багато знайомого, і багато нового😏

Тут стандартно - продукція Bubchen.

Шампунь ок, гель ок, олія - ок. Все повторю крім олії, адже в мене з курсу малючкового масажу лишилась олійка від Hipp, яку треба користувати. Впринципі пару раз на тиждень після купання мажу дитинку олікою з легесеньким масажем. Бо Іра непосидюча, коли справи стосуються якихось маніпуляцій з нею🤣

Судокрем - то є Судокрем. Це з нами до тих пір, як не перестанемо носити підгузок

На цей Silan у чоловіка відсутня алергія - тому тільки він. Аромат тоненький і приємний.

Woolite - норм засіб, стояв в мене роки 3, бо я його ігнорувала, адже не бачила в ньому сенсу, як в самостійному засобі. Пахне приємно, до речей ставиться норм, вимивається добре. Мені був в подарунок за купівлю великого рідкого відбілювача Vanish.

Ну і мило. Файне мило - миє, алергії і сухості не викликає.

Пілінг для шкіри голови - куплено по проханню чоловіка. Лупи не викликав, волосся помітно чистіше. Чоловік користується раз на тиждень. Купила склаб, тому пару цих пілінгових "мерзавчиків" стоять і чекають, коли він закінчиться.

Шампунь Babe. Хороший, але вирішили від нього "відпочити" і тепер користуємось одним шампунем на двох (Tigi - Colour Goddess👍)

La Roche Posay. Закінчилась баночка і рефіл Lipikar Syndet AP+ - звісно повторю покупку, адже це і для дитячої думки і для мого вмивання мастхев.

Вугільна маска файна, але якщо перетримати - то чорних цяток на обличчі буде більше ніж до неї, адже вугільний пігмент забивається в пори і зморшки.

Догляд від Christina - тут не куплю cleanser - бо він аж занадто м'який і делікатний для мене. Все інше повторю.

Гігієнічки обидві повторю, коли позакінчую всі бальзами в цьому домі, бо їх розвелось сумарно 6 штук. От ці два нарешті закінчились, тепер чекаємо на закінчення інших.

Ті, що не встигла викинути банки - то це біотин і Омега 3-6-9.

Біотин п'ю курсами, коли розумію, що вуса повільно ростуть 🤣 Жартую, раз в 3 місяці.

Про Омегу 3-6-9 мені зараз прилетить, бо в наших краях вона не розкриває свій ефект повністю. Але я тільки таку можу пити, адже Омега 3 і Омега 3-6 мені жахливо тхнуть рибою на післясмаку. Брала і натуральні, і синтетичні, і дорогі, і дешеві - тільки ця мені норм. Ще вітамінки, заспокоїнки і по дрібноті.

Але про БАДи ми ж пам'ятаємо - все це індивідуально, це вже по призначенню лікаря, адже профіцит (надлишок) тих чи інших вітамінів чи мікроелементів можуть мати набагато серйозніші наслідки, аніж дефіцит.

Кабаре прем'єр нарешті засохли і сенсу витрачати на них дюралайн я не бачу - тому вони відправляються в косметичний лімб.

Огризок Tattoo Liner від Maybelline - гарний, подобався, але поки не повторяти у адже маю два чорні каяли Lamel і один від GlamBee.

Олівчик для брів від Lamel не повторю, адже формула стала занадто твердою. Доречі олівці від LN Pro теж кам'яні і царапучі. Якось напишу про це допис.

Туші класні, туші мені гра повторю, як покористую те, що мене наразі є.

PROVG цей морквяний відтінок кам'яний, колись про нього писала з фотопруфами, що він не ок.

Шайба NYX це остання що жила в мене вдома. Колір брудний, нерівномірний - короче не люблю ці однушки за те, що вони відверто неякісні.

Рум'яна-скульптор Lamel -це мастхев, який постійно присутній в моїй колекції. Їх в мене ще кілька штук про запас👍

Що по висновках. Нарешті я викинула цілий пакет порожніх банок, лише для того, щоб почати збирати нові🥰

Дякую за увагу!!!

До зустрічі в нових дописах та луксах 😘