Vik_Sem

Моє успішне знайомство з равликами та брендом COSRX

Для своєї чутливої шкіри я обрала два засоби з цієї серії.

1. COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream Багатофункціональний крем із муцином равлика.

Воробник характеризує цей продукт, як: крем на основі фільтрату слизу равлика 92%, який заспокоює подразнення і регенерує шкіру. Він збагачений низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, алантоїном і пантенолом, які інтенсивно зволожують шкіру. 

Активні компоненти:

• фільтрат слизу равлика - інтенсивно зволожує, регенерує, має противугрову дію,
  • бетаїн - інтенсивно зволожує і пом'якшує шкіру,
  • гіалуронат натрію - натрієва сіль гіалуронової кислоти, зв'язує воду в епідермісі, глибоко зволожує,
  • аргінін - заспокоює шкіру,
  • алантоїн - зволожує, регенерує, знімає запалення і прискорює процес загоєння,
  • пантенол - має заспокійливі та регенеруючі властивості, зволожує та знімає запалення, сприяє загоєнню ран,
  • аденозин - бореться зі зморшками, регенерує шкіру.

Засіб має гелеву, легку текстуру, напівпрозорий. Справді інтенсивно зволожує і живить шкіру, швидко вбирається, не залишаючи на шкірі жирної плівки. Приємно їм користуватися саме в весняно-літній період, тому що на зиму може не вистачати його дії.

Есенція на основі фільтрату слизу равлика 96%, яка інтенсивно зволожує, регенерує шкіру та освітлює незначні пігментні плями. Засіб містить аргінін, який заспокоює подразнену та суху шкіру, і гіалуронат натрію, який підтримує необхідний рівень її зволоження.
Активні компоненти:

• фільтрат слизу равлика - допомагає боротися з акне, зменшує видимість сальних залоз, ефективно зволожує та пом'якшує шкіру, освітлює пігментні плями,
  • бетаїн - зволожує шкіру,
  • гіалуронат натрію - натрієва сіль гіалуронової кислоти, зв'язує воду в епідермісі, підтримуючи необхідний рівень зволоження,
  • аргінін - зволожує і заспокоює подразнену та суху шкіру,
  • алантоїн - зволожує, регенерує, знімає запалення і прискорює процес загоєння.

Чудовий засіб, використовую як додатковий етап зволоження шкіри, подобається використовувати в вечірній рутині. Легка прозора консистеція, швидко поглинається шкірою.

Вдале знайомство з брендом COSRX, класні, універсальні продукти, які для мене стали базовими в догляді за шкірою обличчя.