saybeautyk

Ранкова рутина

Ранкова рутина

Крок 1 - вмивання. Для цього використовую ензимну пудру Elizavecca (огляд на неї тут 👉🏻. https://club.makeup.com.ua/post/20472/ )

Дає ніжне відпущення і знімає ранкові набряки ;)

Крок 2 - саліциловий тонер Cos de Baha. Я вже дуже багато жалілася на нього тут, використовую рідко і зазвичай саме під глиняні маски. На мені він не працює від слова зовсім (хоч інша саліцилова працює! Тому справа тут саме в тонері, а не в моїй шкірі. Впевнена, що заявлених 2% там немає).

Крок 3 - глиняна масочка від Manyo, моя улюблениця. Вже закінчується💔 ціна в неї, звісно, кусається, але продукт нереальний - класно очищує і надає сяйва, не пересушуючи при цьому шкіру. До речі, на обличчі вона не засихає. Огляд 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/8445/

Рекомендую її прямо ВСІМ🩷

Крок 4. Змиваємо масочку.

Крок 5. Треба заспокоїти шкіру, тому використовуємо щось для відновлення барʼєру. У мене сьогодні це тонер Needly у форматі пробнику - пізніше поділюся загальними враженнями у looks (я не роблю повноцінні дописи про пробники, бо ділюся лише поверхневими враженнями)

Крок 6. Зволоження - чудовий крем з муцином равлика від Cosrx (огляд 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/20414/ ). Класний, для жирної/комбі шкіри - ідеальний варіант. Мені наразі вистачає зволоження від нього. Пори не забиває 😌

Такий раночок вийшов сьогодні. 💕

Ранкова рутина