Швець Карина🤍

Ранкова рутина

Ранкова рутина

Всім привіт, сьогодні моя ранкова рутина направлена на протизапальну дію, бо мене підсипало болючими прищикам. Відповідно, треба якнайшвидше їх позбутися, і для цього використовую:

🚑 Кислотна пінка від Cocos - дуже класна штука, скоро розповім про неї. Люблю кислотне очищення, на моїй шкірі воно гарно працює.

🚑 Ензимна маска Mermade - моя улюблениця, зараз ще й по хорошій знижці. Зволожує і заспокоює шкіру, легке відлущення за допомогою ензимів. Зараз на неї ще й дууууже приємна ціна. https://club.makeup.com.ua/post/30733/

🚑Тонік Simple - водичка щоб протерти шкіру, нічого особливого, але мені з ним краще, ніж без нього) загалом сюди можна було б і кислотний тонік, як вчора, але сьогодні я хочу більш лагідної діЇ.

🚑 Сироватка з азелогліцином Geek&Gorgeous - користуюсь нею вже два місяці, діє дуже мʼяко. Є що про неї сказати, але поки все одно не готова робити висновки.

🚑 Легкий равликовий крем Cosrx - люблю його, гелеві консистенція, заспокоєння шкіри в моменті, не перегружена шкіру. Ідеально для такого стану 🙌🏻 огляд, якщо ви пропустили ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/20414/

Сьогдні без спф, бо нікуди не збираюсь.