Vikulyk

Не крем, а любов

Не крем, а любов
Не крем, а любов

В мене комбінований тип шкіри і доволі проблемний, та з цим кремчиком настільки комфортно личку, що я в захваті.

У нього ніжна текстура, більше гелева, він легко вбирається, даруючи гарне зволоження і комфорт, я обожнюю використовувати його після ензимної пудри, адже крем багатий на ліпіди, які відновлюють структуру шкіри.

Не крем, а любов
Не крем, а любов

Наноситься рівномірно, без грудочок і не скочується, тому чудово слугуватиме базою під макіяж❤️

Шкіра на дотик, як шовк, вона гладенька і доглянута😍

З ними швидше проходять лущення, а через відсутність олій не додається лишніх висипань чи забитих пор.

Я не можу віднести його до денного чи нічного, засіб круто збалансований і підійде в будь-який час доби.

Склад тут потужний, повинен підтримувати молодість шкіри:

Сквален- має пом'якшувальні, бактерицидні властивості.

Чай зелений-має антиоксидантні властивості.

ФОСФОЛІПІДИ-використовується для відновлення нормальної структури шкіри та ліпідного балансу.

СФІНГОЛІПІДИ-відновлюють природний баланс ліпідів шкіри, м'якість, еластичність, покращують її структуру, запобігають трансепідермальній втраті вологи.

НІАЦИНАМІД-інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву,фотопошкодженої та проблемної шкіри, покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.

Пантенол-Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.

МОЛОЧНА КИСЛОТА-сприяє відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком.

Я дуже рада спробувати цей кремчик, мені здається він один з найкращих, що я пробувала, принаймі моїй проблемній шкірі підійшов чудово❤️