Marinka🌈Rainbow

SOL DE JANEIRO Cheirosa'59

SOL DE JANEIRO Cheirosa'59

Всім привіт ❤️

На цей спрей для тіла я чекала з моменту його оголошення на офіційній сторінці Sol de Janeiro.

Так як я являюсь прихильницею класичної "жовтої" лінійки з фісташками та карамеллю, і бренда в цілому , я чомусь була впевнена що новинка мені сподобається .

Нова лінійка під назвою Cheirosa'59 складається із двох продуктів - батер для тіла та спрей .

Своє знайомство я вирішила розпочати зі спрея 🪻

SOL DE JANEIRO Cheirosa'59

Представники бренду описують новий аромат так " Сол де Жанейро Парфумована димка для волосся та тіла "Бразильський аромат любові 59" дасть вам змогу доторкнутися до нових спокус у будь-який час і в будь-якому місці, варто лише розпорошити димку на тіло, волосся, одяг або спідню білизну.

У Бразилії аромат — це більше, ніж те, що ми носимо, це створення світу, в якому ми любимо жити. Ми називаємо його Cheirosa - і це наш головний секрет краси в Бразилії. Не існує слів, щоб повністю описати аромат Cheirosa, але це означає, що ви пахнете неймовірно смачно від світанку і до заходу сонця, і це стає частиною вашого повсякденного життя.

"Бразильський аромат любові 59" був створений під натхненням 1959 року, коли співак Жоао Жілберту випустив свій перший альбом босанови під назвою Chega de Saudade (він же No More Blues), бо він був впевнений, що кожен повинен відчути себе так само добре як і найщасливіші люди в Бразилії."

Спрей Cheirosa'59 наразі представлений у двох об'ємах: тревел формат 90 мл та повнорозмірний 240 мл.

Я обрала для себе менший об'єм .Флакон зовнішнім виглядом повністю повторює попередні колекції, відрізняється лише кольором та назвою.

Флакон пластиковий , дуже красивого бузкового( фіалкового) кольору. Розпилювач стандартний, дрібно дисперсний. Кришка - ковпачок великий та якісний , зроблений також з міцного пластику . Вся інформація та назва нанесені білим шрифтом безпосередньо на флакон , ніяких наліпок. Під час носіння в сумочці надписи не стираються та не деформуються.

Cheirosa'59 від Sol de Janeiro - аромат який належить до групи східні ,ванільні. Основні аккорди : пудровий, солодкий,фіалковий, квітковий, деревний ,ванільний.

Початкові ноти: Ванільна орхідея

Ноти серця: Фіалка, Цукор

Базові ноти: Сандал

В різних джерелах піраміда аромату трохи різниця, зустрічала в нотах ще Бурштин та Ветивер.

В моїй колекції від Sol de Janeiro до цього часу був лише один спрей - це карамельно - фісташковий Cheirosa'62 який вражає своєю стійкістю та насиченістю, аромат який може скласти конкуренцію парфумам.

При першому затесті нового Cheirosa'59 я зрозуміла що це повна протилежність і спочатку навіть не зрозуміла аромат,він здався тихим. Але після того як я лишила флакон на деякий час в спокої, він розкрився та мене зачарував .

Розкривається аромат дійсно солодко . Це ванільна орхідея . Старт мені дуже нагадав один з моїх улюблених спреїв від Victoria's secret - лімітований випуск Bare Vanilla la Creme. Там також є ванільна орхідея. Для мене нота ванільної орхідеї відрізняється від просто ванілі м'яким вершково-кремовим відтінком без натяку на кондитерські вироби.

І мабуть спрей Cheirosa'59 був би не цікавим без розкриття , в серці аромат трансформується , стає більш квітковим та добре відчувається фіалка - вона надає ароматові пудровості . Я дуже люблю відчувати фіалку в різних косметичних засобах , наприклад в таких як метеорити від Guerlain . Тому аромати з фіалкою завжди мені нададують як пахне косметичка с декоративною косметикою)

В базі додаються деревні акорди такі як сандал.

Найкраще як на мене спрей розкривається в умовах коли стовпчик термометра на вулиці показує температуру 20+. Коли я користувалась декілька разів коли було прохолодно,мій ніс чомусь починає відчувати ноту "глянцю" - глянцевого журналу , коли вперше відкриваєш свіжий номер )

Щодо стійкості, то так як це спрей для тіла то він має непогану стійкість. Особливо добре тримається на волоссі та одязі.

Можливо я замислюсь над покупкою повнорозмірного флакону.

Що цікаво,коли в Америці вийшов крем для тіла з аналогічним ароматом , в тік тоці завірусилися відео що запах крему приваблює самців пауків-вовків ( Wolf Spiders ). Можливо це був придуманий компанією піар-хід )і згодом вони спростували цей факт . Але така собі реклама якщо чесно)

Дякую за увагу 🤗