Benefit Mini 24-HR Brow Setter Clear Brow Gel with Lamination Effect
Скажу чесно. Спочатку купила кольоровий гель Benefit. Бубніла, чому він не такий стійкий, як всі блогери казали. За кілька місяців дійшло - я купила не той продукт. Виправилась і придбала прозору версію.
Пакування в стилі бренду. Впізнаване і цікаве. Щіточка невелика, силіконова. В ній не забивається багато продукту, що доволі економно. Жодного разу я не заляпала тональний навколо брів. Вона чітко вкладає волоски, як катана голови ворогів. Вибачте, дивлюсь серіал про Японію, дуже цікавий.
Проводжу кілька разів, щоб вкласти брови як потрібно. І все, протягом дня вони зафіксовані. Вниз не падають. На волосинках не має зайвого продукту чи “мильного” ефекту. Тільки якщо ви нанесете 3-4 шари. Повірте, з першого разу все закріпиться. Бо я спочатку не повірила і наносила від щирого серця.
Взагалі тільки цим гелем зараз користуюсь, тому останні фото макіяжів робились з ним.
порівняння Benefit Mini 24-HR Brow Setter і Benefit Gimme Brow+ Gel
Також для цікавості порівняла гель Benefit Mini 24-HR Brow Setter (прозорий) і Benefit Gimme Brow+ Gel (кольоривий). На правій стороні прозорий гель, на лівій стороні - кольоровий. Перший варіант виглядає більш "повітряно", а ось другий наче в мене волосків побільшало. І один і другий гель виглядає адекватно, тому питання якого ефекту більше хочеться.
P.S. Страшне посипало лоба. Останній раз таке бачила на собі років 5 назад. Сподіваюсь пройде😅
Це просто дуже стійкий гель. Він робить слухняними навіть мої брови, а це велика рідкість. Зараз в мене мініатюра, але думаю придбати повнорозмір. Даний продукт занадто ідеальний, щоб ним не користуватись. Раджу всім. Це база, основа і ґрунт.
Коментарі (0)