Кузя Ю-а

Mola Urban Antioxidant Sunscreen SPF 30+

Mola Urban Antioxidant Sunscreen SPF 30+

Про основну рутину від бренду тут https://club.makeup.com.ua/post/36301/

Захист шкіри від сонця — невід'ємна частина ретельного догляду за обличчям. Зараз би цим постом пишалась би Комарницька Тамара Адже саме вона завжли вчила не нехтувати spf. Повертайся в клуб, люблю!

Щоб вберегти епідерміс від згубної дії УФ-променів та максимально продовжити його молодість, необхідно на по дефолту використовувати ефективний сонцезахисний крем.

Я маю смуглу шкіру і тому обрала для себе збалансований крем бренда Mola з spf 30. Адже для свого типу шкіри не бачу змісту в підвищенні рівню до 50.

В мене не буває пігментних пятен, але без солнцезахисту лоб на тон темніший від шкіри буде. Тому spf - бути в рутині. Також, завдяки якісному сонцезахисту - я впевнена, що збережу молодість шкіри!

А в найкращих традиціях якісних брендів, spf комплектується гарною базою. І так само й Mola, створила spf на основі натуральних компонентів, що дарують шкірі необхідне зволоження і живлення, зміцнюючи її захисний бар'єр.

Завдяки нежирній консистенції крем можна використовувати як самостійний продукт або як базу під макіяж.

Особливості Mola Urban Antioxidant Sunscreen SPF 30+ PA+++:

- містить безпечний фільтр SPF 30+ нового покоління;
- захищає від усього спектру UVA і UVB випромінювання та синього світла (гаджетів);
- не залишає відчуття липкості або білих слідів;
- допомагає клітинам утримувати високий рівень вологи;
- чинить протизапальний та заспокійливий ефект;
- має потужні антиоксидантні властивості;
- стимулює епідерміс до регенерації.

І нещодавно я відповідала для себе на цікаве питання, а саме "який же для мене догляд майбутнього?". Так от, я бачу його в багатофункціональних засобах, що реально працюють. Аби доглядова косметика працювала настільки відмінно, що апріорі відкидала потребу в декоративній косметиці.

Доречі, саме цей сонцезахисний крем чудово поглинається, економно дозується та гарно підсвічує шкіру, але не якимось шиммером, а просто шкіра від гарного складу виглядає здоровою.

Mola Urban Antioxidant Sunscreen SPF 30+