ewigkeit

May Island кислотний скраб для очищення пор з центелою

May Island кислотний скраб для очищення пор з центелою

Нарешті і в мене дійшли руки спробувати цей корейський скраб :) При замовленні докинула декілька трикутників скрабу та маски. Поки вибирала скраб, один із них раптово закінчився, так що піддослідним виявився саме цей).

Призначення: відновлення, від чорних цяток, очищення
Інгредієнти: aha-кислоти, алое вера, зелений чай, камелія, молочна кислота, саліцилова кислота, сода, центелла, цинк, яблочная кислота
Тип шкіри: жирна, комбінована, проблемна.

Особливості: 
- звільняє пори від глибоких забруднень, ороговілих частинок і надлишків себуму; 
- знижує виникнення жирного блиску; 
- звужує розширені пори; 
- бореться з комедонами та чорними цятками; 
- знищує бактерії, що провокують прищі;
- знімає набряклість;
- підвищує пружність і еластичність шкіри;
- надає обличчю здорового і свіжого відтінку.

Цей скраб перед використанням потрібно збовтати – так написано на упаковці. І справді, він ніби рідкуватий. Крупинки дуже дрібні, наче сода, вiдчувається дуже м'яко, не дряпає. Очищає шкіру дуже добре, пори помітно чистіші вже після першого використання. Шкіра після змивання скрабу неймовірно гладка та м'яка.

Запаху майже немає.

У мене комбінована шкіра, в цілому без особливих проблем як висипання, почервоніння, подразнення, i скраб добре підійшов. Після використання відчуття на обличчі абсолютно комфортні, немає стягнутості, пересушеності, тільки добряче очищена шкіра.

Одного трикутника вистачає на кілька разів, в принципі рази на 3 можна розтягнути, на обличчя дуже багато його не треба)

May Island кислотний скраб для очищення пор з центелою