MAXIMOVA🌷

Ензимна маска Mermade Geez Im Doing My Best

Ензимна маска Mermade Geez Im Doing My Best

Це моє перше знайомство з цією маскою і можу сказати, що ми подружились😊 Вона в бюджетному ціновому сегменті 163-199 грн, тому доступна кожному! І це дуже добре, адже продукт вартий того щоб до нього придивитись.

Представлена маска в тюбику об’ємом 50 мл, використати її потрібно через 3 місяці після початку використання! Якраз на цей період мені її і вистачило. Маска гелевої консистенції, рожевого кольору. По аромату мені нагадує кокос🥥

Ензимна маска Mermade Geez Im Doing My Best
  • наносила маску на попередньо очищену шкіру балансуючим гелем для вмивання обличчя від Mermade. Не дуже економила, шар робила для себе комфортний, відчуваючи, що шкіра добре покрита засобом (на фото нанесена маска на обличчі)

  • маска легко розподіляється і дуже комфортна та приємна на обличчі
  • витримувала її по часу 5-10 хвилин
  • за цей період не відчувала дискомфортних відчуттів (варто зазначити, що моя шкіра загартована кислотами на ензимними пілінгами)
  • змивала просто теплою водою (на фото вже змита маска і чиста шкіра) як бачите вона не «наполірована» і не має гладкого блиску, як від ензимної пудри, ця маска дає ефект зволоження та пружності

Відчувається, що маска працює дууууже делікатно, вона підійде власникам усих типів шкіри, навіть чутливій. Її навіть близько не можна порівнювати з ензимними пілінгами у формі порошку, в цій масці ензими працюють дуже м’яко, адже вона розроблена на основі ензимів, які стимулюють відновлення епідермісу. Засіб усуває ороговілі клітини, покращує зовнішній вигляд шкіри, робить її більш пружною. Під час використання продукт не викликає подразнень, почервонінь.

Мене здивувало, що після змивання шкіра була вже ніби зволожена та мякесенька на дотик, думаю, це завдяки гліцерину у складі. Взагалі не було дискомфортних відчуттів сухості чи стянутості.

Потім я наносила зволожуючий крем Mermade.

Частота використання цієї маски в моїй рутині була десь 2-3 рази на тиждень.

Раджу спробувати!