krislemly

Tink | Пінний скраб для тіла

Сьогодні мій відгук буде про Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята". Це мій 2 засіб для тіла від даного виробника і я можу сказати з упевненістю, що вони дуже класні.

Скраб упаковано в пластикову баночку, яка зроблена у вигляді відерця. Кришка надійно закривається. Користуватись зручно.

Аромат у скрабу приємний, легкий, солодкий. Цілу насолоду вже можна отримати навіть від нанесення.

Текстура у скрабу густа, в'язка, нагадує зацукрований мед.

Цукрово частинки скрабу дуже делікатні і не травмують шкіру.

По витраті досить економний при використанні за рахунок своєї густої консистенції його треба не так багато для відмінного ефекту.

Наношу скраб класичним способом на чисту вологу шкіру та масажними рухами розподіляю по ній. Якщо наносити на суху шкіру скрабування буде жорсткіше, якщо наносити на вологу шкіру, то більш лайтове. Потім змиваю теплою водою. Відтирати його не доводиться, змивається без проблем і ванну теж не фарбує.

Окремий плюс - абразив не миттєво випаровується зі шкіри, а дозволяє зробити приємний масаж. При додаванні води скраб злегка піниться і легко змивається зі шкіри.

Вже під час змивання скрабу водою, під пальцями відчувається незвичайна гладкість шкіри. А після ванни, зовсім немає стягуючого відчуття чи сухості. Шкіра як у немовляти, гладка, пружна і приємна на дотик. Я просто закохана у цей скраб, після нього залишаються лише позитивні емоції.

16 квітня, 2024
krislemly
16 квітня, 2024