Пришелець Ольга

#IHATETHISINMYROUTINE

#IHATETHISINMYROUTINE

Вирішила також долучитися до челенджу DARIIAKOVACH і поділитися моїми бʼюті процедурами, які я ненавиджу. Отже, почнемо з най-най-найнеулюбленішої річчі:

1. Кучерявий метод вкладання волосся. Голову помити ще пів біди, а от моє особисте пеклл починається зі створення завитка. Перше коло - лівін, потім гель з термозахистом, а потім пінка. Ця вся штука супроводжується позою з йоги "гірка" або "собака мордою вниз", тому моя спина на йозі просто відпочиває. З плюсів, ця поза дається мені тепер найлегше всього. Через те, що в мене тонке, але густе волосся, треба ще постаратися не переобтяжити стайлінгом, щоб не перероблювати заново. Після "собаки" або "гірки" треба почекати певний час, і вже після починається моє друге коло - сушка феном. Цей процес неймовірно довгий, в середньому 20-30 хвилин. Можете запропонувати мені сушити натуральним методом, але не в моєму випадку. У мене хвилястий тип, і при природному методі завиток розпрямляється, і вся робота йде коту під хвіст.

2. Рефреш. Третім колом пекла є наступний ранок. Хвилі під час сну можуть деформуватися, і тому треба поновлювати цю всю красу. Від чого мені хочеться плакати. Але які красиві хвилі виходять 🫠

3. Наносити тональний крем. Я терпіти ненавиджу мати багато шарів на шкірі, тому в повсякденному житті його не ношу. Хочу спробувати спф з тоном, так би мовити, вбити двох зайців одразу.

4. Багатоступеневий догляд. Мене вистачає на 3 баночки максимум, далі вже починаються благання до самої себе доробити догляд.

5. Гоління. В мене нема подразнень на ногах, навіть коли я просто вожу бритвою по шкірі без додаткових засобів. Але я просто не вивожу цей етап в житті.

6. Скрабування. Просто не подобається цей процес тактильно. Для мене це щось на рівні мокрої їжі з раковини.

7. Зволоження шкіри. Не можу змусити себе привчити до зволоження тіла, через масляні текстури кремів. Ненавиджу, коли щось обтяжує тіло після душу. Але без зволоження в мене може вилізти дерматит.

8. Робити самостійно манікюр та педикюр. По-перше, я не вмію його робити нормально і без травм. По-друге, слава салонам краси і їхнім послугам манікюру-педикюру. По-третє, слава прогресу за те, що придумали пілінг-носочки. Мої потреби перекриваються повністю. А покриття на ногах я не роблю, бо гель я відчуваю, а лак мені просто не цікавить.

9. Змивати туш гідрофілкою. Частіше за все, очі будуть виглядати як після 4:20 🍃.

10. Знімати великий глітер скотчем. На жаль, немає іншого варіанту це робити безпечно. Можна спробувати змити, але можливі мікротравми очей та шкіри :(

Ось такий список вийшов. Вибачаюсь за перший пункт, але це просто вже крик душі :)

Дякую ще раз Дарії за чудовий челендж <3.

Всім гарного дня, вечора та ранку!