Дарина🦉

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Всім привіт! В цей раз мені пощастила встигнути на тестування! І отримала набір для волосся в дуже гарному пакуванні, що в середені:

  1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo - 100 мл
  2. Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask - 4 * 10 мл
  3. Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa +Protein Mask - 5 * 15 мл
  4. Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum - 75 мл
  5. + була інструкція щодо використання засобів

Розповідаю як тестувала:

  1. Шампунь + Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури
  2. Шампунь + Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся
  3. Шампунь + Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
  4. Шампунь + Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури + Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся
  5. Шампунь + Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся + Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся

Почну з Професійного шампуня для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся.

Шампунь представлен в гарному щільному флаконі, матово-коричневого кольору. Гарний сучасний дизайн. Дуже зручна тревел версія. На самому засобі інформації на український мові не має.

Аромат та текстура

Аромат - дуже насичений, дуже парфумований (як і у всіх інших засобів), мені нагадує чоловічий парфум, і мені він не подобається. Саме через аромат, користувалась засобами з ранку, бо лягати спати з таким ароматом то занадто. А в день більш-менш, але він на волоссі відчувається дуже довго (і не носила в цей час парфум, бо то "смертельне" комбо).

Текстура - доволі густа рідина (густий гель), білого кольору з мерехтінням. Приємна, гарно розподіляється на волоссі. Доречі дуже економічний в використанні.

Враження:

  • Шампунь дуже гарно піниться, приємно його використовувати (якби не аромат)
  • Гарно очіщує
  • Без труда та інших засобів я росчесала після нього волосся

Добре виконує роботу шампуня!

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

З всіх засобів вона сподобалась найбільше.

Пакування:

Саше 4*10. Доречі дуже зручно використовувати, та класно брати з собою. Щільна упаковка. Зручно відкривається.

Аромат - аналогічний для усієї серії.

Текстура - моя улюблена, гелева-кремова. Доволі густий гель-крем, він прям дуже густий, вагомий (білого кольору). Але дуже легко розподіляється, наче тане на волоссі. Текстура дуже приємна. Економічна.

Враження:

Наносила на чисте вологе волосся. Вона незмивна, обожнюю такі засоби.

Дуже швидко вбирається, не залишаючи ніякого відчуття жирності або липкості

Не обтяжує волосся (в перший раз використання, я так добре перебільшила її, забагато видавила з саше), але все добре, ніякого обтяження, або жирних кінчиків не було.

Щітка після цього засобу немов ковзає по шовку. Волосся дуже слухняне, рівне, гарно поддається укладанню. Робила зачіску на конкурс, перевірено!🤗

Представлена в теж в саше ( 5*15 ). Аналогічний формат.

Аромат та текстура

Аромат - аналогічний, але тут він не такий виразний для мене (я раділа).

Текстура -гелево-кремова, дуже мякенька. Теж тане на волоссі, з легкістю розподіляється, і без труда змивається. Текстури - топ ( у всіх засобів ).

Враження:

Ну колір та текстура то задоволення. Наносила на чисте вологе волосся, на 5 хвилин. Після змивання, волоссю дуже гладеньке та м'яке, і так сильно сяє (наче цей колір увібрався в волосся). Дуже приємна та зручна в використанні.

Пакування: Щільний пластиковий флакон, навпів прозорий. Тревел формат. Дуже зручно користуватися. Інформації на украйнський мові теж не має.

А

Аромат - в цьому засобі, для мене в самий насичений.

Текстура - на вигляд як масляна (гелева рідина - якщо є таке формулювання), але вона не жирна. Мені нагадує мій незмивний флюїд для волосся. Приємна на дотик, після неї відчуття матового глянцу. Прозоро-жовтоватого кольору. По волоссю прям козвзає, дуже легко розподіляється по волоссю. Дуже економічна в використанні.

Наносила на чисте вологе волосся, роздиливши волосся на дві частини, на корені я не наношу нічого. Масажувала волосся 2 хвилини, і змивала звичайною водою без шампуня.

Перше враження було не дуже. Вже навіть коли змивала, я відчула жосткість, ніби в мене тяжке, сухе волосся. Але після того як просушила волосся рушником (так і не зрозуміла як це праціє), волосся стало дуже м'яке, навіть вологе, воно росчипчасте та дуже легке. Перший раз такі враження від засобу для волосся. І після сушіння відчуття, що ти вийшла з перукарні, і в тебе не має половини довжини, отаку я відчуваю легкість. Загадковий засіб для мене.

Перші два фото зроблені до початку використання лінійки. Маю жирний тип шкіри голови, сухі посічені кінчики.

І ось як виглядає волосся після всіх засобів. Мені дуже сподобався ефект, я навіть не хочу вже підстригати ті кінчики! Волосся гладке, слухняне, дуже гарно сяє. Щодо аромату, це індивідуальне сприйняття! Якщо аромат Вам сподобається, Ви не тільки отримаєте доглянуте волосся, а ще і парфум для нього!

Дякую клубу за можливість тестувати нові для мене засоби!

Всім дякую🦉