Yana Osyka

LAMEL Makeup Oh My Color Gel Eye Liner 401, 402, 403, 404, 405, 406

LAMEL Makeup Oh My Color Gel Eye Liner 401, 402, 403, 404, 405, 406
LAMEL Makeup Oh My Color Gel Eye Liner 401, 402, 403, 404, 405, 406
LAMEL Makeup Oh My Color Gel Eye Liner 401, 402, 403, 404, 405, 406

Спочатку почала з блакитного і рожевого. То було так давно що я й не памʼятаю чому саме обрала ці кольори. Зараз пакування трохи інше, але я не бачу сенсу їх оновлювати. Вони й зараз кремові, тримаються довго, слизову не дряпають.

На жаль, останній місяць рожевий олівець почав розпадатись. Тобто, я його постружила та поставила. Через кілька днів відкриваю, а там грифель поламаний. Все-таки, в них є термін придатності.

Минулого року придбала жовтий, помаранчевий, салатовий і фіолетовий. Тут все просто - я хотіла зібрати всі відтінки.

401 блакитний - насичений, але при цьому ніжний. Обожнюю його носити на слизовій. Для підложки може підійти, хоч лягає не зовсім рівномірно. Найулюбленіший варіант - зробити нюд, і додати блакитного на нижнє повіко. Наче й повсякденно, але цікаво.

402 рожевий - яскравий, через це не часто використовуваний. Треба гарненько подумати який макіяж робити, щоб нанести рожевий у слизову. Зазвичай, багато часу не маю тому беру олівець більш компліментарний до моєї зовнішності. Як підложку під кольорові тіні не використовую. Лягає плямами, погано тягнеться і залишає стейн. Останнім часом бентежить своєю якістю, але я вже писала про це вище.

403 салатовий - мій ідеальний колір. Досить яскравий, але при цьому не кричить усім навколо про своє існування на слизовій. Пасує до будь-якого літньо-весіннього образу. Багато разів використовувала як підложку - чудово справляється з даною задачею.

404 жовтий - трохи розбілений. Цікаво висвітлює слизову, додає магічності очам. Як підложка під тіні абсолютно не сподобався. Не лягає рівномірно, погано розтягується по шкірі. Жовті тіні виглядають лише на 10% насиченіше. Страждати заради цього не хочеться. Потрібно просто купити кольорову базу.

405 - це не фіолетовий в моєму розумінні. Тут присутньо забагато рожевої бази, яка може дати ефект втомлених очей. Я маю яскраво виражені темні кола під очима, тому цей олівець мені не дуже пасує. Чула від різних людей, що люблять носити його на слизовій, а от я не дуже.

Далеко не до будь-якого макіяжу пасує. Для підложки не дуже згодиться, лягає нерівно і показує свою рожеву сутність.

406 помаранчевий - дуже насичений і яскравий. Просто другий ідеальний олівць, він пасує і до кольорових і до нюдових образів. Можна використовувати як підложку чи на стрілку. М’який, легко втушовується в шкіру, але при цьому стійкий.

На мої особисті відчуття, стара версія менш кремова, то ж у використанні як підложка мені не подобається. Добре, що нові олівці більш кремові та м'якіші. Гіпотетично їх можна брати як бази під тіні. Але скажу чесно - зараз всі олівці використовую тільки у слизову. Такий варіант додає цікавості та завершеності макіяжу очей.

На разі, думаю чи потрібні мені нові кольори. Хто має оновлену лінійку дайте, будь ласка, фідбек. Не можу обрати треба чи не треба.