Mandarinka

Магнієвий скраб з ламінарією: ніжний засіб для догляду за шкірою

Магнієвий скраб з ламінарією: ніжний засіб для догляду за шкірою

Вітаю! Тема скрабів для мене трошки болісна: розумію що вони конче потрібні і корисні, але так лінюсь. Знаю, що багато хто надає перевагу грубому очищенню і використовує кавові скраби, я ж не люблю жесті - тому обираю більш легкі та ніжні. Цей скраб саме такий - далі пояснюю чому.

Упаковка скрабу - велика банка, яка досить просто відкривається - немає додаткового захисту від відкриття. Однак якщо ваш скраб хтось спробував витягти, то це відразу буде видно - так рівно "утрамбовати" скраб уже не вийде. Є захисна кришечка-мембрана, з додатковим хвостиком, щоб було простіше її відкрити без шкоди для нігтів.

Магнієвий скраб з ламінарією: ніжний засіб для догляду за шкірою
Магнієвий скраб з ламінарією: ніжний засіб для догляду за шкірою
  • Колір: пісочний, з невеликими вкрапленнями коричневих точок (у складі є ядра абрикосової кісточки).
  • Запах: дуже приємний парфумований, тонкий і ненав'язливий.
  • Текстура: є великі частинки скрабу у вигляді солі, які швидко тануть і дуже дрібні у вигляді тієї самої абрикосової кісточки, про яку я писала (як пісок).

Застосування скрабу: Все роблю як рекомендує виробник: спочатку приймаю душ, і вже на розпарене тіло наношу скраб круговими рухами. На суху шкіру краще не наносити, інакше сіль буде дуже подразнювати шкіру і ви отримаєте багато подряпин на тілі. До речі, раджу брати скраба по трошки, і потім вже додавати кількість: інакше скраб буде обсипатися, а збирати його потім по ванні якось не дуже).

Набираю і не жалію наношу на шкіру: на вологій шкірі сіль досить швидко розчиняється, тому грубе скрабування не вийде. Для мене, до речі, це дуже велика перевага, оскільки я не люблю кавові грубі частинки, а віддаю перевагу саме солевим / цукровим скрабам, більш ніжним. Після повного розчинення солі, залишаються абрикосові кісточки, якими можна дуже обережно скрабувати тіло протягом тривалого періоду. Змиваємо сіль, прибираємо ванну, і отримуємо відмінне відлущування.

Загалом, навіть коли залишаються дрібні часточки кісточок абрикосу - це ніжне, але потужне скрабування. Шкіра все одно палає, якщо інтенсивно розтирати, що покращує кровообіг - і забезпечує ту саму пружність. А вже після того як змив все водичкою і витер насухо - то взагалі шкіра в тонусі і дуже гладенька.

Але важливо розуміти, що якщо у вас є тріщинки, ранки чи запалення, то при потраплянні солі - буде щипати! Виробник також попереджає: не наносьте скраб на ділянки після депіляції або в місця з ранами та ознаками подразнення; не використовуйте продукт при наявності шкірних захворювань без попередньої лікарської консультації.

У скраба дуже потужний склад, тому виробник обіцяє не просто скрабуючий ефект, по суті ми і отримуємо:

✅ Ніжне та обережне скрабування

✅ Багатий на корисні компоненти склад

✅ Відмінний догляд за шкірою тіла

Для мене це ідеальний баланс в скрабі: і корисний, і легкий у використанні, є як зволожуючі компоненти, так і скрабуючі. Тому і отримуємо бережливий, але потужний догляд ❣️