MAXIMOVA🌷

Крем La Roche-Posay Cicaplast

Крем La Roche-Posay Cicaplast

Заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ раджу спробувати кожному!!! Адже цей крем універсальний, підходить для вих членів родини.

Я чула багато хороших відгуків про нього і купувала саме з ціллю закривати кислотні пілінги у вечірній рутині. Використовувала його у осінньо-зимній період.

Маю два пілінги від The Ordinary:

  • з молочною кислотою Lactic Acid 10% + HA 2%
  • та кровавий пілінг AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
  • також згодом ввела азелаїнову кислоту 10% від Cos De Baha Azelaic Acid 10% Serum

І як відомо, пілінг не даватиме належного ефекту без правильної підготовки до процедури та грамотного догляду за шкірою після. Чому я акцентую на цьому увагу? Пілінг корисна процедура але може бути стресовою для шкіри і навіть травматичною. Тому догляд після пілінгу дуже важливий, він має допомагати відновлювати пошкоджені ділянки шкіри, покращувати процес регенерації і захищати верхній шар після глибокого очищення.

Крем La Roche-Posay Cicaplast
  • формула, що відновлює захисний бар’єр пошкодженої або подразненої шкіри
  • ефективність доведена при багатьох показаннях: від незначних щоденних проявів подразнення шкіри до станів шкіри після естетичних процедур
  • підходить для чутливої шкіри
  • без віддушок
  • містить Трібіому (пребіотичний комплекс), поєднаний з Пантенолом 5% та Мадекассосидом. Миттєво заспокоює, пришвидшує й покращує природний процес відновлення шкіри та зменшує прояв слідів загоєння
  • збагачений антибактеріальними інгредієнтами – Цинком та Марганцем

По всим пунктам прекрасні показники для моєї цілі!

Туба упакована в коробку. Об’єм 40 мл. Кришка плотно закривається, нічого не витікає. Користуватись зручно, під натиском дозовано виходить продукт.

Крем плотної консистенції (схожий на бепантен) білого кольору, аромат ледь присутній від складових інгредієнтів. По обличчю розподіляється не важко. Кількість регулювала за власними відчуттями. Можу сказати, що використання було досить економне. (Коли крем вже закінчується і не видавлюється - раджу розрізати тубу і вимазувати такий прекрасний продукт до останньої каплі😊. Я так ще не неділю користувалась ним)

На шкірі він не відчувався невагомо (як буває з емульсіями або гелевими текстурами). Тут присутнє відчуття, що ти намазав поживний жирненький крем. Вбирається в шкіру він хвилин 15, залишає блиск (у мене комбі шкіра). Але мене це взагалі не турбувало у вечірній рутині.

На ранок обличчя сяє! Шкіра зволожена, пружна. Він справді заспокоює подразнення і прибирає почервоніння.

Зрозуміло, що крем підійде для використання і не з ціллю закривати кислоти. Він чудово буде захищати шкіру. Тепер це мій обов’язковий помічник на осінньо-зимовий період‼️Для літа він мені буде заважкий, перейду на легші текстури з центеллою. Дуже раджу спробувати.