Juli Butik

Гель для душу Axe Revitalizing Shower Gel Excite

Гель для душу Axe Revitalizing Shower Gel Excite
Гель для душу Axe Revitalizing Shower Gel Excite
Гель для душу Axe Revitalizing Shower Gel Excite

Цей гель для душу дуже класний, чоловік в захваті від нього.

Дизайн пляшечки дуже зручний.

Має густу консистенцію, та цікавий фіолетовий колір)))

Аромат просто неймовірний кокоса та чорного перцю.

Піниться дуже добре, достатньо невеликої кількості для пишної пінки.

Шкіру не сушить, алергії та подразнення не викликав.

Свої функції виконує на відмінно)

Aqua - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Sodium Laureth Sulfate - аніонні ПАР, має високу піноутворюючу та миючу здатність, добре змиваються з волосся та шкіри. Один з найпоширеніших ПАР (ДОПУСТИМО)

Glycerin - основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.

Додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (понад 30%) - висушує, має антисептичну дію. Відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. У природі, присутній у структурі всіх природних ліпідів (жирів), як тваринних, так і рослинних. Його можна виробляти шляхом гідролізу жирів і ферментації цукрів. Він також може бути виготовлений синтетично.

(ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Cocamidopropyl betaine - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку. (ДОПУСТИМО)

Sodium Chloride - (сіль) у косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Parfum - Віддушка парфумерна, у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

Sodium Benzoate - натрієва сіль бензойної кислоти використовується як антисептик та консервант у харчовій, медичній та косметичній промисловості, у тому числі в зубних пастах, кремах для обличчя та ін. Нетоксичний. Зареєстрований як харчова добавка Е211. (БЕЗПЕЧНО)

Citric Acid - ЛИМОННА КИСЛОТА широко поширена у природі, отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. Іноді використовують як регулятор рН косметичних виробів. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Ppg-6-Decyltetradeceth-30 - зазвичай використовується як солюбілізатор, характеризується низьким піноутворенням і низькою температурою. Все ще може добре розчиняти речовину; низька піноутворення; хороша стійкість до низьких температур (БЕЗПЕЧНО)

Lactic acid - МОЛОЧНА КИСЛОТА одержують із молочної сироватки або синтетично. Має вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Зареєстрована як харчова добавка Е270. Люди повинні переконатися, що молочна кислота є одним із перших інгредієнтів у списку. Продукт може містити недостатню кількість молочної кислоти для користі для шкіри, якщо вона з’явиться ближче до кінця. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Disodium EDTA - динатрієва сіль дигідрогена етилендіамінтетраацетату, комплексоутворювач. Застосовується в косметиці при виробництві засобів для догляду за шкірою та волоссям для пом'якшення водного середовища, зв'язування іонів двовалентних металів, насамперед кальцію та магнію. Має низьку токсичність. При порушенні технології виробництва потенційно може містити dioxane (діаксан), який є найсильнішим канцерогеном. Більше того, оскільки він зв’язується з іонами металів, він запобігає накопиченню металів на шкірі, шкірі голови чи волоссі. Однак, оскільки динатрієва сіль EDTA також діє як підсилювач для посилення поглинання продукту, слід бути обережним щодо всієї формули, якщо в ній є будь-які інші потенційно шкідливі хімічні речовини/інгредієнти, які можуть вільно вбиратися в шкіру через «допомогу» з боку динатрію ЕДТА. Хоча динатрію ЕДТА схвалено для комерційного використання для населення, кілька країн, включаючи Австралію та частини Європи, заборонили цей інгредієнт через можливі проблеми зі здоров’ям від надмірного впливу. (ДОПУСТИМО)

Saccharide isomerate - суміш вуглеводів, що мають здатність утримувати воду в епідермісі, емолент. Ефективний інгредієнт у засобах для сухого волосся та низького ступеня зволоженості шкіри. 100% натуральний зволожувач рослинного походження, який імітує природну фракцію вуглеводів, що міститься у верхньому шарі шкіри. (БЕЗПЕЧНО)

Coumarin - кристалічна речовина з сильним трав'янисто-солодкуватим запахом, при розведенні проявляються ноти сіна, тютюну. Міститься в бобах тонка та багатьох ефірних олій. Застосовується в широкому асортименті парфумерних композицій та різних ароматів. Має фотозахисні властивості. В даний час існують обмеження на введення К. у вироби у зв'язку з алергізуючим дією. (ДОПУСТИМО)

Limonene - має інсектицидні властивості. Міститься в апельсиновому маслі, практично у всіх цитрусових та багатьох інших ефірних оліях. Л. отримують фракційною дистиляцією сумішей терпенів, що утворюються в процесі їх виділення з цитрусових ефірних олій. Використовується в парфумерних композиціях та віддушках різного призначення в концентрації до 30%, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (ДОПУСТИМО)

Linalool - рідина з сильним квітковим запахом та деревним відтінком. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін. Традиційні методи отримання Л. шляхом виділення з цих ефірних олій застосовуються все рідше через дорожнечу вихідної сировини. Часто використовується в парфумерних композиціях і віддушках різного призначення, а також служить важливим вихідним напівпродуктом для синтезу гами інших запашних речовин та вітаміну Е. (ДОПУСТИМО)

CI 17200 - (Барвник червоний) це синтетичний барвник, виготовлений з джерел нафти або кам’яновугільної смоли; цей барвник схвалений FDA для використання у фармацевтиці та косметиці. Не рекомендується використовувати в продуктах для очей. CI 17200 визначено як безпечний для використання в усіх косметичних засобах, але на нього поширюються обмеження на використання FDA США. Може викликати алергію. (ДОПУСТИМО)

Cl 42090 - (Барвник блакитний) являє собою суміш солей амонію, натрію та алюмінію. Має сильні антисептичні властивості. Зареєстрований як харчова добавка Е 133. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 може використовуватись у косметиці без обмежень як синій барвник. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)