MAXIMOVA🌷

В смітник пів банки!

В смітник пів банки!

Тут ви можете подивитись відгук на всю лінійку L'Oreal Revitalift Vitamin C🍊 в тому числі і на дану сироватку

https://club.makeup.com.ua/post/19546/

Вона мені дуже подобалась, завдяки великій концентрації вітаміну С 12% сироватка одразу давала візуальний ефект сяяння шкіри🤩 Єдиним її мінусом було скочування, якщо наносиш забагато. Та з часом я визначила свою норму, декілька крапель вистачало на все обличчя.

З початку використання вона була такого білуватого мутного кольору. Але з часом окислялась і жовтіла. Це добре видно на фото.

В смітник пів банки!

Десь на четвертий місяць використання я помітила, що колір сироватки зовсім змінився на темно-жовтий і вона стала не такою дієвою (дивіться на відео). В той момент я додумалась таки подивитись терміни і побачила, що з моменту відкриття баночки сироватку можна використовувати всього 3 місяці‼️

В баночці 30 мл і я б просто фізично не змогла б вимазати все, з урахуванням, що використовувала її раз на день в ранковій рутині. До того ж багато не намажеш - бо скотиться! За три з половиною місяці я змогла використати рівно пів банки.

Сироватка шикарна! Але шкода викидати половину. Тому якщо ви плануєте застосовувати її два рази на день - є сенс її купувати, адже встигнете використати за 3 місяці. Або можливо ви живете з мамою/сестрою - на двох баночки якраз вистачить.

А якщо вас не бентежить, що сироватка залишиться і частину прийдеться викинути - то я вас не засуджую і зупиняти в покупці не буду, бо продукт класний😁