Юльчик

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Нова серія засобів для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular – моя «хотілка» ще з моменту її випуску. Тому я дуже щаслива бути серед учасниць, яким ці засоби були вислані на тестування і за що моя величезна подяка командам MAKEUP та L'Oreal!!!

Думаю, вже ні для кого не секрет, які засоби були у боксі на тестування, адже в день його доставки стрічка Ком’юніті була сповнена дописами-розпаковками. Але для структурованості допису, все ж покажу наповнення боксу:

1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo.

2. Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum.

3. Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask.

4. Золотиста маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся без обтяження L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold.

Всі засоби представлені на тестування у вигляді мініатюр і пробників. Також в боксі містилася інформаційна листівка по засобах і способі їх використання. Коробочка, в яку були запаковані засоби – дуже гарна! Приємно отримувати подарунки в такому пакуванні!

А тепер – трошки про кожен засіб і мої враження від їх використання.

Розпочну саме із неї, оскільки, як я зрозуміла, ця маска входить до класичної серії «Absolut Repair», а інші засоби – до нової лінійки «Absolut Repair Molecular». Та й вона мені із всіх засобів сподобалась найбільше!

Маска має дуже густу однорідну текстуру, більше до кремової, та незвичний колір – золотистий. В ній можна розгледіти дуже дрібні золоті блискітки.

Запах в маски дуже приємний. Важко чітко сказати, чим саме пахне, та я би сказала, що запах більше до косметично-квіткового. На волоссі відчувається дуже слабо і не заважає.

Так як маска густа, наносити її легко, з волосся вона не стікає, тому час її витримки є комфортним.

До речі, вода під час змивання маски також стікає наче золота – це дуже незвично!

Ефект на волоссі мені сподобався – після висихання воно стає розгладженим, рівним, наче суцільне полотно, не пушиться. Відчувається і гарне зволоження, та не живлення. В мене волосся пористе і трохи пошкоджене, але не критично – то доглядових властивостей маски мені достатньо. Маска надає волоссю дуже виразний блиск – в мене рідко воно так гарно блистить від інших засобів, як від цієї маски.

Маска не обтяжує волосся, після миття зберігається гарний об’єм. На частоту миття голови ніяким чином не впливає.

Маска мені дуже сподобалась, вже подумую над купівлею повноцінної баночки!

Так виглядає моє волосся після використання маски L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa+Protein Hair Mask.

Шампунем я задоволена не менше, ніж маскою!

Він дуже густий, кремовий. Текстура така наче тягуча, зовсім не така, як у звичних мені шампунів.

Піниться інтенсивно. При першому використанні я взяла шампуню по кількості так, як беру звичайні свої шампуні, але піни утворилося стільки, що вистачило б на декілька помивок голови. З цього суджу, що шампунь сильно концентрований.

Змити його, відповідно, трохи важче, ніж звичайні шампуні, але нічого критичного.

Запах у всіх засобів цієї лінійки однаковий. Дуже виразним є квітковий мускус (просто на грані з анімалістичним), можливо, амбра, трохи квітів, вологе дерево… Поклавши руку на серце, я не можу сказати, що я в захваті від цього запаху, для мене він надто всеохоплюючий і гучний, до того ж, стійкий – довго відчувається на волоссі. Але тут вже просто питання смаку – кому що подобається.

Щодо ефекту - волосся шампунь очищує дуже гарно і м’яко. Ні саме волосся, ні шкіра голови не пересушені, можна навіть не використовувати кондиціонер – волосся настільки легко розчісується, гладесеньке і м’яке. Є блиск і об’єм.

Шампунь не спровокував у мене ніяких негативних реакцій – не виникло ні свербежу, ні лупи.

Мені шампунь сподобався по якості, волосся після його використання в гарному стані.

Сироватка по консистенції як рідина, трохи олійна на дотик.

Запах аналогічний шампуню із цієї серії.

При нанесенні на вологе після миття волосся – дуже швидко поглинається ним, важко зрозуміти, скільки саме необхідно нанести, щоб цього було достатньо, тому витрачається сироватка якось дуже швидко – на одне використання в мене пішло навіть більше, як ¼ флакона, але й волосся у мене густе.

Змивається легко, не залишаючи на волоссі жирності чи відчуття непромитості. Але й такої гладкості, яка відчувається на волоссі після змивання бальзамів/масок на основі силіконів, також не буде.

По ефективності ця сироватка мені сподобалась найбільше із всього тріо засобів серії Absolut Repair Molecular. Волосся після неї живе-живе, дуже блискуче, навіть пошкодження майже не помітні. Кінчики – і ті виглядають доглянутими. Я просто в захваті! Як і золотисту маску, тепер хочу цю сироватку в повнорозмірному флаконі.

Маска по текстурі – класичний крем для волосся. Звичайного білого кольору, густа, економно використовується, бо на одне нанесення треба засобу розміром буквально з лісовий горішок.

Запах у ній самий концентрований і стійкий, в порівнянні із всіма іншими засобами із цієї лінійки. Залишається на волоссі до наступного миття голови.

Легко наноситься на волосся, швидко впитується у нього.

Після нанесення маски і повного висихання волосся, воно виглядає дуже доглянутим, легко розчісується (щітка просто скользить по довжині, не застрягаючи), гладке, блискуче, статика відсутня, але присутній об’єм. Волосся не обтяжене і не виглядає «прилизаним», немає сухості.

Для фото всі засоби із лінійки Absolut Repair Molecular використані в одній процедурі догляду за волоссям. Навіть по фото видно, який гарний блиск з’явився на волоссі, воно більш живе, структура наче заповнена, гладкіше, не стирчить, пористість не така виражена.

Нова серія засобів L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular мені дуже сподобалась та виявилась дійсно ефективною для мого волосся. Надіюсь, що часу, на який мені вистачить мініатюр, які були надіслані на тестування, буде достатньо, щоб відновити волосся від пошкоджень😊