Mond

Натуральний дезодорант французького виробника

Натуральний дезодорант французького виробника

Опис: Завдяки натуральним інгредієнтам дезодорант забезпечує ніжний догляд для вашої шкіри, не подразнюючи її і не спричиняючи дискомфорту. Засіб ефективно захищає від неприємного запаху поту до 48 годин, даруючи виняткову свіжість і чистоту.

  • Продукція не тестується на тваринах.
  • Якість підтверджена міжнародним стандартом ECOCERT.

Ціна серед натуральних дезодорантів – середня.

Термін зберігання: 6 місяців після відкриття.

Баночка виконана із щільного пластику. Вміщує 50 мл. У руці відчувається мініатюрність баночки. Інформація на упаковці представлена французькою мовою. А на кришці бачимо QR-код, за посиланням якого можна переглянути всі види дезодорантів, загальну інформацію та відео рекомендацію щодо рефілу.

Особливість дезодорантів Coslys – багаторазова упаковка. Верхня частина відкручується при натисканні і рідину всередині можна замінити. Рефіли продаються на 100мл. Так ми не платимо двічі за кулькову конструкцію та економимо пластик. Перевірила: верх знімається легко.

Натуральний дезодорант французького виробника
Натуральний дезодорант французького виробника
Натуральний дезодорант французького виробника
Натуральний дезодорант французького виробника

Формула розроблена спеціально для чутливої шкіри. У складі немає спирту та алюмінію. Але, є зволожуючі, антибактеріальні та заспокійливі компоненти.

Склад: Aqua (Water), Triethyl Citrate, Zinc Citrate, Saccharomyces Ferment, Sodium Citrate, Parfum (Fragrance), Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract*, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Glycerin, Lauryl Glucoside 2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate.

Аналіз складу на скріншоті: сервіс не довіряє ароматизатору, але виробник не зазначає його походження.

Колірне оформлення баночки повністю відображає настрій аромату. Перша асоціація: пахне весною. Аромат ніжний, квітково-фруктовий. Жіночий і не різкий.

Він добре маскує запах поту. Потовиділення блокує зовсім трохи (все ж таки це не антиперспірант), пори не закупорює. Слідів на одязі не залишає. Роздратування на шкірі немає, навпаки - шкіра з ним дуже ніжна.

Аромат зберігається на шкірі довго. Не 48 годин, але якщо нанести з ранку, то ввечері ще можна вловити віддалені ноти аромату.

Хто шукає натуральний засіб або знайом з подразненнями - раджу приглянутися до COSLYS. В першу чергу цей дезодорант про догляд і безпеку.

Але, якщо потовиділення сильне - то не можу його порадити, на жаль. При фізичних навантаженнях або під час спеки буде слабенький. Його ідеальний час: із прохолодної осені до теплої весни.

_______________

Coslys Sensitive Skin Deodorant