Anna_feerie

Тестую знаменитий Tresemme з кокосом

Тестую знаменитий Tresemme з кокосом
Тестую знаменитий Tresemme з кокосом
Тестую знаменитий Tresemme з кокосом

Про цей кокосовий кондиціонер я дізналась ще кілька років тому, коли познайомилась з кучерявим методом. Блогери хвалили його, як класний зволожуючий засіб за бюджетною ціною.

І ось нарешті він у мене... Але чи я задоволена? Давайте розбиратись.

Тестую знаменитий Tresemme з кокосом

Взагалі я більше року користувалась бальзамами Garnier Superfood та маскою Lador LPP для глибокого відновлення, але вже захотілось чогось новенького, тому вирішила випробувати Tresemme. За ціною продукт доволі вигідний - наразі 400 мл коштують 118 грн. по акції.

У відгуках я побачила, що виробник змінив склад і тепер всі корисні речовини знаходяться у списку після ароматизатора, а значить, їх мінімальна кількість. Мені ж вдалось роздобути стару формулу, де на перших позиціях саме сік алое та кокосова олія, тож мала надію, що схопила скарб).

Аромат кокосовий, приємний. Консистенція доволі густа, трохи гелева. Перше враження після нанесення було позитивним, адже кондиціонер гарненько зволожив пасма та допоміг легко їх розплутати (нагадаю, що кучері краще не розчісувати в сухому вигляді - лише під час миття, коли вони добре просочені бальзамом/кондиціонером/маскою).

Але вже після змивання мене очікував сюрприз: волосся було максимально жорстке, при цьому завитки формувались гірше, ніж зазвичай.

Я спробувала довше залишати кондиціонер на волоссі - 10-15 хвилин покращили результат, після змивання пасма на дотик були більш гладкими, та під час укладки я знову помічала жорсткість, пухнастість і якусь некерованість своїх завитків.

Поки що не можу знайти підхід до цього засобу, пробувала його і в якості лівіну - це теж не варіант, адже дуже обтяжує волосся. Тому шукатиму для себе інші альтернативи (ну, або ж придбаю знов Ладор і кавунчиковий Гарн'є😅), бо щось мої кучері зовсім не розсмакували французький засіб🙃.